Kerimcan Durmaz kimdir? Sanatçı mıdır?

Keremcan Durmaz kimdir? Sanatçı mıdır? Bir sanat yaptığını sanmıyorum. Ülkemizde fenomen olmasına etki yaratacak ne yapmıştır? Hiçbir şey. Adam sadece gay ( ya da gay taklidi yapıyor ) ve bunun üzerinden prim yaparak, gerek televizyon programları, gerekse çeşitli etkinliklerde baş rol oynuyor. Sahi ne zaman kaliteli şeyler izlemeyi öğreneceksiniz?

Halk olarak bu aptalca maymun gösterilerine gösterdiğiniz ilgi ve alakayı, maalesef pek çok önemli konuya gösteremiyorsunuz.

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
68
68 CEVAP

Oyle deme "abggllannn staggrrr bebeeem" demesi sanatci oldugunun gostergesidir.

Yorum yapacak olursam, yeni jenerasyon kusura bakmayin ama gerizekali yetisiyor. Ellerde snapchat periscope butun gun bu beyinsizin videolarini izliyolar. Isin ilginc yani bundan keyif aliyolar. Bu kadar kalitesiz bir toplumun bu denli gerizekali bir bireyi yere goge sigdiramamasi gayet normal.

"Ama eglendirioo yeaaa" diyen tek hucrelilere de sunu diyorum. Yaninizda arabesk muzik dinleyip keyif alan kisilere "kro, okuz" yaftasi yapistirmayacaksiniz o zaman. Ya da size ters gelen bir konuda "ya ne kadar kalitesiz" demeyeceksiniz.Siz eger ki bu beyinsiz heriften keyif alabiliyosaniz o adam kendini jiletleyip keyif aldiginda da "cit" cikaramazsiniz.

Ajdar dinleyene bile laf edemezsiniz.

Adam gayligini on plana cikartip bunun uzerinden prim yapiyor. Hic biriniz de cikip "ya kardesim gay olsa ne sevinirdim" diyecek tipler degilsiniz. Hepiniz uzulursunuz. Gercekci olalim.

Babaniz gay olsa bunu soylemeye bile utanirsiniz. Ama lafa gelince "kerimcan durmaz olumsuzdur" diyecek kapasiteye dustunuz.

Eglence kulturumuz bile bu kadar vasat durumdayken ve bunu sozde "elitiz biz marjinaliz" diyen kitle diyorsa bu ulkeden umudu kesin. Ben artik isime gucume bakiyorum. Saatine 20.000 alan vasifsiz birine 200 tl verip en arkadan izlemeye devam edin.

Unutmadan: Su adam kadar lgbt ye zarar veren baska hic bir kisiyi tanimiyorum. Yani tayyip bile ciksa "gaylerle dostluk yapan sirk kosar" dese bu kadar zarar veremez.

Dip not: Ha bide agir abi takilip yaninda ki kiza artistlik yapmak isteyen tipler var. Gomlek gobege kadar acik, kardesi gay olsa oldurur, killi ve gururlu anadolu genci sirf yaninda ki 1 kilo makyajli kiza yazicak diye babasinin servetinden loca kiralayip bu herifin onunde raki iciyor. Super bir ulke serefsizim. Bazen diyorum ki "biz mi kurtaricaz avi ulkeyi, 7 den 70 e gerizekali kayniyor ulke".Saka yapmiyorum cok ciddiyim. Sisirdiniz herifi her kanalda her platformda karsimiza cikiyor. Neymisniste arkadasi hastaneden facetime yapmis. Boyle haber yapaninda yayinlayninda gelmisini gecmisini diyor yazimi noktaliyorum.

İ

İnsanların kafasında eşcinsel imajını zedelediği için eleştiriliyor burada. Bazı insanlar da bunu '' homofobi '' olarak algılıyor, üzücü bir durum açıkçası.

Fatih Nebiye 6 yıl