Kerimcan Durmaz kimdir? Sanatçı mıdır?

Keremcan Durmaz kimdir? Sanatçı mıdır? Bir sanat yaptığını sanmıyorum. Ülkemizde fenomen olmasına etki yaratacak ne yapmıştır? Hiçbir şey. Adam sadece gay ( ya da gay taklidi yapıyor ) ve bunun üzerinden prim yaparak, gerek televizyon programları, gerekse çeşitli etkinliklerde baş rol oynuyor. Sahi ne zaman kaliteli şeyler izlemeyi öğreneceksiniz?

Halk olarak bu aptalca maymun gösterilerine gösterdiğiniz ilgi ve alakayı, maalesef pek çok önemli konuya gösteremiyorsunuz.

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
68
68 CEVAP

Eşcinsellik ülkemiz de pirim sebebi değil nefret sebebidir. Homofobik bir ülkeyiz. yukarıda da belirttim ; .Ben de bir ibneyim. Lakin liseyi bitirmeye 15 gün kala yapılan zorbalıklara ve iğrençliklere dayanamayıp okuldan ayrılmak zorunda kalmış ve mezun olamamıştım. Hem de çok iyi ortalamama rağmen şimdi hiçbir şekilde iş bulamıyorum ilkokul mezunu olduğum için açıktan bitiriyorum liseyi. Kerimcan'ı açık olmak gerekirse ben de sevmiyorum. Ama kazandığı paralar yüzünden değil başka sebepler var. Arz-talep meselesi alan memnun veren memnunsa ben birşey diyemem.. Ülkemiz de ne acı ki bu sektör böyle ilerliyor, yapacak birşey yok. Lakin yukarıda hüseyin bey'in yaptığı gibi şeyler yahut yok şunlar bunlar oluyorken neden günden Kerimcan vs bana cok komik geliyor açıkçası. Konu Kerimcan'ı sevip sevmemek de değil. Ötekileştirilen bir insan'a yapılan insanlık dışı saldırı. Bugün Kerimcana bunu yapanlar yarın ateist bir kıza saldırır diğer gün el ele tutuşan iki sevgiliye iğrenç şeyler yapar. Kısacası bu nefret çarkında sıra bizlere gelebilir..

B

Aldığınız tepkilerden dolayı üzgünüm. Bu ülkede yaşamayı hak etmiyorsunuz.

Fatih Nebiye 5 yıl

Hepimiz gibi.

Fatih Nebiye 5 yıl

Lgbti'ler, sorgulayan insanlar gerçekten bizler azınlığız ve çoğunluk bizi baskı altına almaya çalışıyor. Bence sevsek de sevmesek de şu an hepimizin Kerimcan'ın arkasında olmamız lazım fatih bey ki sıra bize gelmesin. Özgürce yaşadığımız günlere..

Burak Ünyaylar 5 yıl

Keşke şiddete uğramasaydı, bunu daha önce belirtmiştim. İyi dileklerim ile..

Fatih Nebiye 5 yıl