Kerimcan Durmaz kimdir? Sanatçı mıdır?

Keremcan Durmaz kimdir? Sanatçı mıdır? Bir sanat yaptığını sanmıyorum. Ülkemizde fenomen olmasına etki yaratacak ne yapmıştır? Hiçbir şey. Adam sadece gay ( ya da gay taklidi yapıyor ) ve bunun üzerinden prim yaparak, gerek televizyon programları, gerekse çeşitli etkinliklerde baş rol oynuyor. Sahi ne zaman kaliteli şeyler izlemeyi öğreneceksiniz?

Halk olarak bu aptalca maymun gösterilerine gösterdiğiniz ilgi ve alakayı, maalesef pek çok önemli konuya gösteremiyorsunuz.

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
68
68 CEVAP

adam dj. Belki bir david gueatta değil, belki bir neşet ertaş gibi güzel sesi de yok, ama kerimcan da bir emek veriyor. İnsanları güldürmek, eğlendirme tüm emek verilen işler gibi zor ve saygıyı hakediyor. Bu arada adamın popülerlik için ciddi ciddi gay olmasını kullandığını mı söylüyorsun. Daha geçen gün 20 kişiden dayak yedi Bu ülkede gay olması pekte popülerliğini arttıracak bir durum değil diye düşünüyorum.

Y

Djlik egitimi yok. David guettanin sarkisinda ki sozlu kisimlari Kapali mikrofonla playback gibi soyleyen bir gerizekaliya dj demeyin. Bu ise senelerini vermis insanlar var. Hakaret etmis olursunuz.

İsmail Oturaklıoğlu 6 yıl

Ben emek diyorum, sen adama gerizekalı deyip hakaret ediyorsun. Ben adamın bu coğrafyada ötekileştirilmiş kimliğinden dolayı zorluklarından bahsediyorum, sen eğitimi yok, başkaları senelerini veriyor diyorsun. Djlik eğitimi almadan djlik yapamazsınız beyfendi. Programı bile açamazsınız. Cahil cahil yorum yapmayın.

Yusuf Elibüyük 6 yıl

Uretiyorum. Birseyler uretip istihdam sagliyorum. 36 kisiye Maas veriyorum. 12 saat isimi takip ediyorum. Peki ya sen? Kerimcani savunmak disinda ulkeye ve millete katkin nedir ? Bisi konusmadan once dusun biraz. Veya senin jargonunla "insaliga" katkin nedir ?

İsmail Oturaklıoğlu 6 yıl

Mukemmelim diye bir imaj cizmedim. Oncelikle okudugunu anlamaya calis sonra yorumlarsin. Bir katkim olmamis olsaydi eger su cumleleri kurmaz direk saldiriya gecerdin. Gel gelelim 1 saatine 20.000 alan bir insan gunluk 12 saat calisan biri olarak beni rahatsiz ediyor. Ve eglence kulturunun bu denli ayaklar altina alinmasindan rahatsizim. Evet kendisi gerizekalidir. Bunu bu populariteye tasiyan ve gozumuze sokan sosyal medya destekcileri+onedio gibi sayfalar da buna dahildir. Homofobiklikle alakas olmayan bir durumdan bahsediyoruz burada. Emek vs demesin kimse. Adam yozlasmi eglence kulturunun bir parcasidir ve savunulmasi yersizdir. Haber degeri bile tasimiyor bana gore. Bu ulkede dayak yiyen yuzlerce insan var. 10-15 kisi arasinda dayak yiyen bicaklananlar var. Bunlar gubdeme getirilmeyip haftalarca bu salak seyleri gundeme getirenler sucludur.

İsmail Oturaklıoğlu 6 yıl

Bir şeyler üretebilmeniz veya istihdam sağlıyor olduğunuzu düşünmeniz, size birilerinin emeğine saygısızlık yapma ve kişiliğine hakaret etme hakkını vermez. Böyle konuşarak o adamı sırf cinsel kimliği yüzünden döven yaratıklardan ne farkınız kalıyor? Yanlış anlamayın, ben kerimcanı hiç dinlemedim. Ben kerimcanı savunmuyorum. Ben sadece sizin zihniyetinizin yanlış olduğunu düşünüyorum. Çünkü bugün başkalarının emeğine hadsizlik yapanlar yarın megaloman olarak karşımıza çıkıyor. Sizin gibi.

Yusuf Elibüyük 6 yıl

Emek vs goremiyorum ben. Bu ulkede tonlarca emekci var gozumle goruyorum. Adamlar calismaktan olecekler. Su adami hic bir vasfi olmadigi halde bu kadar populer edip, saatine 20.000 kazandiran ergenlere kiziyorum ve dibine kadar da hakliyim. Adam tamamen sosyal medya fenomenligini ve gayligini kullanarak hatta gayligini "pazarlayarak" kazanc elde ediyor. Bu da lgbt ye ciddi zarar veren bir durum cunku surekli goze sokula sokula insanlarda antipati olusturuyor. Farkedemiyomusunuz ?

İsmail Oturaklıoğlu 6 yıl