Kerimcan Durmaz kimdir? Sanatçı mıdır?

Keremcan Durmaz kimdir? Sanatçı mıdır? Bir sanat yaptığını sanmıyorum. Ülkemizde fenomen olmasına etki yaratacak ne yapmıştır? Hiçbir şey. Adam sadece gay ( ya da gay taklidi yapıyor ) ve bunun üzerinden prim yaparak, gerek televizyon programları, gerekse çeşitli etkinliklerde baş rol oynuyor. Sahi ne zaman kaliteli şeyler izlemeyi öğreneceksiniz?

Halk olarak bu aptalca maymun gösterilerine gösterdiğiniz ilgi ve alakayı, maalesef pek çok önemli konuya gösteremiyorsunuz.

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
68
68 CEVAP

Konu salak bir insanın başka salaklar tarafından saldırıya uğraması mıdır, tartışılır. Fakat o salak taraflardan biri kimseye zarar vermeyen, ne kadar anlamsız ve moronca da olsa kendi işini yapan ve bundan meşru yollarla para kazanan bir insan. Öbür salak taraf ise Madımakta aydınları katleden, her yıl Ramazan'da oruç tutmayanları darp etme şenlikleri düzenleyen ve biz sorgulayan insanları hayatın her yönünde baskı altına almaya çalışan insanlar. İkisi arasında devasa bir fark var. Bunu söylemek zorunda kalmak üzücü ama dürüstlük, Ramazan'da darp edilen bir inançsıza gösterilen tepkiyi bu şahsa da göstermeyi gerektirir. Zaten yeteri kadar ötekileştirme var ülkede. Konuştuklarımız sadece "söz" değil. Biz herkesten iyi biliyoruz ki bu "söz"ler ötekileştirmenin temelini oluşturur. Atılan yumrukların altını dolduran, onların meydana gelmesini sağlayan şeyler sözlerdir, ötekileştirmelerdir.

M