KHO mülakat süreci nasıl işliyor

Merhaba Arkadaşlar Ben KHO Mülakatlarını Geçtim Deneyimlerimi Sizinle de Paylaşmak İsterim. Sorularınız varsa bildiğim kadarıyla cevaplayabilirim.

Mülakat tarihim 18 temmuz du ben 17 sinden Ankaraya gittim Tahsin Banguoğlu yurdun da kaldım geceliği 10 TL ilk başta ziraat bankasına 5 günlük para yatırıp yurda kayıt yaptırıyorsunuz daha sonra işlemleriniz uzarsa kalacağınız gün kadar para yatırıp tekrar uzatiyorsunuz size tavsiyem yurdta kalmanız çünki yoğunluktan dolayı işlemleriniz uzar ve kaldığınız hergun size masraf cebinize zarar. Yurdta yemekhane, çamaşırhane, PS Cafe, internet cafe, berber, Kırtasiye, her binada kantin mevcut.

1. GÜN 18 Temmuz Salı

Mülakatımın ilk günü sabah 4:30 da kalktim spor icin şhort, spor ayakkabı giydim gerekli evraklarla birlikte gittim yurdun önunde taksiler bulunuyor orada 4 5 kisi toplanip kişi bası 5 Tl verirseniz sizi KHO önüne götürürler ben bu şekilde yaptım. Saat 5 gibi KHO önünde oldum KHO önunde simit çay filan satıyorlar orada sıraya giriyorsun saat 7.30 gibi bizi içeri aldılar size tavsiyem erken gitmeyin 1 saat kala filan gidin benim gibi 3 saat onceden gitmeyin cunki iceri aldiklarinda herkes karisiyor son gelen basa geciyor. İceri aldiktan sonra evrak kontrollerini yaptilar daha sonra bizi 30 lu gruplara bölüp başımıza bir asker verdiler bizden sorumlu o asker size herşeyi detayı ile anlatiyor hepside çok iyi insanlar herturlu muhabbeti ediyorlar yeterki sozlerinden cikmayin. Gruplara böldukten sonra Ön fiziki Kontrolleri yaptilar sadece ayakkabini cikartip boy kilo ölçüyorlar bizim grupta 1 kilo eksikle geçen oldu sorun etmediler. Daha sonra Kişilik testine girdik 108 sorudan olusan kişilik testini Pcden dolduruyorsun yaklasik 20 30 dk arasi süruyor kişilik testi bittikden sonra bizi spor salonuna götürdüler orada sırasıyla Barfiks, Uzun Atlama, Top Fırlatma ve Mekik yaptık daha sonra koşu pistine çıktık 15 erli koştuk. Sporu fazla takmayın düşük alsanda geçiyorsun grupta 1 kişi Ön fiziki kontrolden kaldı diğer 29 kisi sporu geçti sporda nadiren elenen oluyor.

2. GÜN 19 Temmuz Çarşamba

Sözlü için kıyafeti cok kafanıza takmaya gerek yok ben Siyah pantolon koyu yeşil tshort gri spor ayakkabi giydim geçtim oda arkadasim takim elbise giydi jilet gibi olmustu ama elendi. Sabah tekrar sıraya girdik yavas yavaş almaya başladılar. İçeri girdikten sonra yemekhaneye götürüp yemek yedirdiler daha sonra bekle odası gibi biyer vardi oraya goturup cagri formunu okutup bizi rasgele komisyonlara attilar ben 5. Komisyona düştüm daha sonra bekleme odasinda bekliyorsun uzun süre bekledim ve sonunda sıra bana geldi içerde 1 emekli general 2 yüzbaşı 1 Psigolok vardı kisaca bana Türkiyenin en büyük problemi, Türkiyedeki Terör Örgütleri bunları destekleyen ülkeler, teröre nasil bir tavır almalaıyız bu kadar ülke destekliyor ülkeyi birakıp gidecekmiyiz diye sordu daha sonra derhaneye gittin mi filan ben 15 20 dk kaldim komisyonda tamamen muhabbet havasinda konuştuk fazla kasmayin eliniz ayağıniz titremesin. Kişilik testinden 1 2 soru sordu çelişirseniz elenebilirsiniz dikkat edin. 1 saat sonra gectiğimi öğrendim bizi konferans salonuna aldılar orda bilgilendirler gidicegimiz hastaneyi söylediler sevk kagidini aldik daha sonra güvenlik soruşturma kagitlarini teslim ettik. Dış kapı hastanesine düştüm ertesi gün gitmeyecksiniz dediler yoğunluktan dolayı biz 21 temmuz cuma gittik. %60 i filan elenebiliyor arkadaşlar

21 Temmuz Cuma

Sabah hastaneye gidip sıraya girdik teker teker kayıtlarimızi yaptilar daha sonra 4 tüp kan verdik. EKG ye girdik kalp ritmimize baktılar daha sonra diş kontrolu ultrason, röntgen ve idrar verdik. Sonuçları öğleden sonra alacaktik ama yoģunluktan dolayi vermediler yarisina verdiler diger yarisi pazartesine kaldi kafadan 2 gun daha boş cunki cumartesi pazar hastane calismiyor.

24 Temmuz Pazartesi

Sabah gidip rontgen sonuclarimizi aldik daha sonra hasteneye tekrar kayit actirdik ve kan sonuclarini aldik. Burdan sonra herkes kafasina göre bos bulduğu doktora gözükuyor 12 doktora gözükuyorsun doktorlar eleme yapmiyor varsa sorun dosyana yaziyor daha sonra sağlik kurulu karar veriyor. Benim kolumda 3 4 cizik vardi bu yuzden psikologta 630 tane soru cozdum cinsel organa bakiyorlar bildigin chekap tum doktorlar ayni katta gözde benim ikisi toplam 1.75 astigmat cikti yeni ögrendim bende. Bugun 11 doktora gozuktum en son ortopedi kaldi.

25 Temmuz Salı

ertesi gun tekrar sabah gidip kayit yaptirdim hastaneye ve ortopedi sirasi bekledim 1.5 2 saate ortopediyide gectim ve saglik kuruluna raporumu sundum sonuçları yarın aciklanacak dendi.

26 Temmuz Çarşamba

Saat 1 gibi saglik kuruluna ciktim tabi her zamanki gibi bir yogunluk kurul yavas yavas dosyalari inceledi ve sonunda Sağlığıda geçtim.
Toplamda Ankara'da 10 gün kaldım ben yinede şanslıydım 20 gun kalan oldu çok sükür kan da filan tek seferde temiz cikti bazilari 4 5 kez kan verdi. Tamamen Sabır isi beklemeyi öğreniyorsun hergun saatlerce bekliyorsun Allah Yardımcınız olsun insallah emeklerinizin karsiligini alırsınız.

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
20
20 CEVAP

2. Türkiyedeki Terör Örtgütleri ?

En büyüğü fetö pkk daeş dedim bu terör örgütlerini destekleyen ülkeler hangileri dedi bende emperyalist ülkeler Abd ingiltere almanya rusya fransa dedim peki bu kadar ülke destek veriyor biz ne yapıcaz birakip gidicez mi dedi bende ekonomik yaptirim yapamayacagimiza gore tek caremiz savasmak dedim.

O

Digerleri

Recep FiLiz 6 yıl

Digerleri siradan ailevi ozel sorular filan baban ne is yapiyor annen ne is yapiyor filan kac kardessiniz bunlar yani

Onur Ersanlı 6 yıl

Tabi başta kendi tanitiyorsun sonra basliyor sorular

Onur Ersanlı 6 yıl