Kilolu insanlara sağlığın için kilo ver demek doğru mudur?

Kilolu insanlara sağlığın için kilo ver söylemini dürüst buluyormusunuz?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
66
66 CEVAP

Hiç hoş görünmüyorsun gibi şeyler söyleyemeyeceğim için genellikle ben de öyle söylüyorum. Ama hakikaten yani o nedir yaaa gencecik insanlar top gibi yusyuvarlak! Dal gibi ince olmasınlar da bari 38-40 hadi bilemedin 42 beden olsunlar (kadın bedenlerini yazdım erkek bedenlerini bilmiyorum)

A

Kime göre hoş görünmüyorlar. Gerçekten sağlığı etkileyen ve doktorun söylediği bir durum tamam ama kalan durumlarda kimin göz zevkini kim okşamak zorunda.

Pınar Erkacmaz 6 yıl

Bana göre.. Ben güzel bulmuyorum ve soru bana soruluyorsa "nasıl görünüyorum" diye, sanırım kendi zevkime göre yanıt vermeliyim zira başkasının zevkini tahmin etmek durumunda değilim

Alev Haşim 6 yıl

Teyze sen 36 beden misin

Dilara Hurses 6 yıl

34-36

Alev Haşim 6 yıl

Haaa bu arada "reyizci" bir hanımın, "teyze" diyerek bana laf soktuğunu sanması da ayrı bir komik

Alev Haşim 6 yıl

Umarım çok fazla kilo alır 50 beden olursunuz da anlarsınız demek isterim ama ne beden sağlığınızın bozulmasını isterim ne de sizin psikolojiniz buna dayanır. Empati duygunuzu geliştirin diyebiliyorum sadece.

Hazal Kazıcı 6 yıl

Çok naziksiniz hanımefendi, ancak bu söylediğiniz ikiz bebek taşırken bile olmadı zira metabolizma denen bir şey var, e bir de boğazına hakim olunca üstüne spor da yaparsan o dediğiniz olmuyor ben de önce empati ne demek idrak etmenizi önerir, yazdıklarımın empatinin konusu olmadığını ve sadece kendi bakış açım olduğunu farkedersiniz belki! Mevzu "şişmanların dünyası", "şişmanlık hissi" vs gibi bir şey olsa idi, o zaman empati konusu olurdu

Alev Haşim 6 yıl

He yani karşınızdaki insanları kırmaktan çekinmiyorsunuz ve bu konuda empati yapmaya gerek görmüyorsunuz. Tamam o halde ne söylesem boş insanları "top gibi yusyuvarlak" diye betimlemeye devam edin. Sizin genetikten hormonlardan ilaçlardan ve hastalıklardan pek haberiniz yok galiba. Hayatınızda sağlıklı mutlu ve sevgiyle dolu günler dilerim mümkünse.

Hazal Kazıcı 6 yıl