Kış için bot almak istiyorum hangi botu almalıyım?

Hepinize iyi günler ben kış için bot almaya karar verdim daha önceki botlarımı lcw den almıştım 4 sene boyunca su ala ala giyindik artık kaliteli bişey almak istiyorum harley davidson begendim fakat aşşırı pahalı elinde Boyner hediye çeki veya kodu olan varsa 400tlden en ufak indirim bile çok işime yarayabilir iyi forumlar.

com-om9wohwp0dp3edynbmxy.jpg
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
76
76 CEVAP

Abi kimse söylememiş ama yine ürünleri çok güzel olan bir firma var Türk firması oluyor kendileri ismi YDS kullanıcılarını bul sor soruştur kendin de emin ol. Benim motorcu bir arkadaşım YDS için çok iyi şeyler söyledi ve ben asker çocuğuyum babam her ne kadar emekli olsa da şu anda bir kışla içinde şoför olarak çalışıyor sivil halde ve ben gittiğimde oraya Muharebe Arama Kurtarmacı bir abiyle muhabbet fırsatı yakaladım kendisi YDS kullanıcısıydı ve kullandığım onca bot arasından en güzellerinden biriydi diye övüyordu. Yine de sen sor soruştur iyice emin ol YDS modellerine de bak abi.
Pişman olacağını şahsen düşünmüyorum

A

YDS'nin korumalı motosiklet botunu kullanıyorum. Çok memnunum. Motosikletle yağmurda su geçirmedi ve oldukça rahat. Fazla terletmiyor. Günlük modellerini kullanmadım ama genel olarak kaliteli diyebilirim kesinlikle. Mağazasına bi uğrayın derim..

H Cahit Yarcı 6 yıl