Kış için bot almak istiyorum hangi botu almalıyım?

Hepinize iyi günler ben kış için bot almaya karar verdim daha önceki botlarımı lcw den almıştım 4 sene boyunca su ala ala giyindik artık kaliteli bişey almak istiyorum harley davidson begendim fakat aşşırı pahalı elinde Boyner hediye çeki veya kodu olan varsa 400tlden en ufak indirim bile çok işime yarayabilir iyi forumlar.

com-om9wohwp0dp3edynbmxy.jpg
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
76
76 CEVAP

Arkadaşlar bu ürünler su geçirir. Su geçirmeyen gore tex ürünleri almalısınız. Ayrıca çok ağırdır ve dayanıklı olsun diye kullanılan vibram taban, tavada kayan tereyağı gibi kaydırır sizi.

En kötü Decathlon'dan alın, yine su geçirmez, hafif bir şey alın. Ben 500 küsürlük Salomon botu çek çük 280'e almıştım geçen sene, çok memnunum.

A

Salomon bot kullanıyorum ben de çok memnunum. Şimdi de amazon. De den Columbia Peakfreak sipariş ettim. Burda 750₺ civarı etiketi vardı ama bana 285₺ye geldi. Columbia Herren Peakfreak Venture Waterproof, Black/Gypsy, 9, BM3992 https://www.amazon.de/dp/B00Q7EW36C/ref=cm_sw_r_cp_apa_cVefAbME4F6NG

H Cahit Yarcı 6 yıl

Nasil o kadar indirimli aldiniz? Ben de kardeşime almak istiyorum

Öykü Yazıcıoğulları 6 yıl

42 numarası €66 gibi bişeydi ben alırken. Adres Türkiye olunca Alman vergisini düşüyor, € 56,19 oldu. Sonra "İthalat Ücreti Depozitosu EUR 6,14" eklendi. Genel Toplam: EUR 62,33 oldu. O da Gugıla göre geçen gün 285 küsur TL ediyordu, bakalım Ziraat ekstrede kaç yansıtacak. Benim de ilk alışverişim amazon. De'den Türkiye'ye.

H Cahit Yarcı 6 yıl