Krakow rynek de bulunan ırkçı Bulldog Bar hakkında yorumlar

Polonya'nın Kraków şehrinde yapılan harekete bakın .

Aşağıda yazılan tüm yazıyı çevirmeye pek gerek yok. Kısa ve anlamlı bir özet gecsek yeter sanırım .

Kraków rynek medyanın da bulunan BULLDOG BAR adında ki işletme işletmede çalışan barmen dükkana gelen Endonezya, Arab, siyahi insanlara ithafen çirkin pis insanlar demiş.

Dükkanın sahibi bu tarz müşterilerden korunmak için gerekli yerlere müracaat ettiğini söylemiş nedeni ise güvenli olmadığı ve bu insanların potansiyel terörist olduğuna dair muhabbetler.

En sonuna ise küçük bir not. Tekrar söylüyorum bu dükkana çirkin pislik insanlar giremez ..

Bun tarz ırkçı tipler de mevcut maalesef .

com-0gefxqmrjkapvxwok6xb.jpg
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP

Arkadaslar Galeria Krakowskada Platinium fitnessda benim Turk oldugumi bilen bir spor hocasi birine antrenorluk yapiyordu, yanimdaki makinede agir bir sete hazirladi adami ve sete girerlen allahuekber falan dedi spor hocasi, umrumda degilde bunlar hos birsey degil uyeligimden dolayi gitmek durumumdayimsonra degistiricem.

O

salona menejerine durumu ilet.

Ibrahim Güveli 5 yıl

Ya iletsemde pek birsey yapacaklarini sanmiyorum, zaten kendi cehaletinde bogulsun bir kere daha falan boyle denk gelirse suphesiz yapacagim lakin.

Ogul Artuk 5 yıl

Sen yine de bildir hatta mumkunse yazili sekilde... Allah korusun bir sikinti olursa ilerde elinde belge olur ilgili menejerde tedbirsizlikten cezasini alir..#

Ibrahim Güveli 5 yıl

Aklim almiyor bunlar nasil bu kadar irkci birde cidden cok siğ sekilde irkcilar ahahha

Ogul Artuk 5 yıl

Adamin niyetinin bozuk olmasi tabii ki ayri. Ama soyle dusun elin gavuruna bile Allahu Ekber "Allah En Buyuktur" dedirtmissin

Özkan Boynuuzun 5 yıl