Krakow'a Türkiye'den en ucuza ve en kolay nasıl gidilir?

Merhabalar eylül ayında Kraków da erasmus yapacam. Fakat gidiş rotasında bir karar veremedim. Herkes gibi uçak ile Berlin ardından polskibus düşünüyordum fakat sonra uçak ile Budapeşte sonrasında polskibus ile gitmenin çok daha uygun olduğunu farkettim. Daha önce bu rotayı kullanan birisi varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
14
14 CEVAP

En uygun rota benim yaptığım gibi Budapeşte ve ardından (orangeways ile) Krakow veya Lviv'den yine Krakow yapacaksın. En düşük bütçe ile bunun dışında hiç bir alternatif yok. Ayrıca şöyle bir sıkıntı da var, vizeni Polonya'dan D tipi alacaksın, Schengen içinde istediğin yere girer, çıkarsın evet ama bazı haberler var, örneğin Almanya farklı ülkenin vizesini ülkeye ilk giriş için kabul etmemekte. Özetle; Lviv veya Budapeşteyi gözönüne al.

E

Bence bir yazım yanlışı var burada

Emre Ozer 5 yıl

Yooo. Hangi kısmı anlamadın ?

Enes Sırma 5 yıl

"Kraków veya lvivden yine Kraków yapacaksın"

Emre Ozer 5 yıl

"Budapeşte ve ardından (orangeways ile) Krakow veya Lviv'den yine Krakow yapacaksın". Veya bağlacından önceki cümleyi farklı bir cümle; sonrasını yine farklı bir cümle olarak algılarsan sorun kalmaz. Neyse özetle Budapeşte veya Lviv yapacaksın

Enes Sırma 5 yıl

Çalışıyorum şuan hızlı okuyunca algılayamamışım kusura bakma

Emre Ozer 5 yıl