Kredi notumu nasıl yükseltebilirim?

Bankacı olan ya da bilgisi olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. Arkadaşlar oğlumun sağlık sorunu nedeniyle kredi çekmem gerekiyor. Ancak gördüğünüz üzere durum bu kadar vahim.
Kredi notumu en geç 2 ay içerisinde en kötü 1000 puana çıkarma şansım var mı varsa nasıl olur ?
Saygı ve sevgilerimle..

com-xhwz5lqjrdlmqhrr5ftr.jpg
F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
20
20 CEVAP

Kredi kartlarınız var ise asgeri değil toplam borçları yatırın. Ama findeks notuna bağlı kalmayın. Bankadan gidip puaniniza ve kredi cekememe nedeninize bakın. Bankalar artik varlık sirketlerinin borçlarını dahi sisteme eklediler. Mesela benim findeks notum 1860 ama 2009 dan varlık şirketine borç çıktı diye geçen hafta kredi alamadım. Borcu yatırdım bakalım takrar demeyeceğim. Inşallah halledersiniz..

B

Benim meblâğ büyük değildi fazla uğraşmadım. 9600 den 2800 e düşürdüler. Sanırım ödeme yapacaklara fazla indirim yapmıyorlar. 40.000 tl borcu olanları 2000 tl ye kapattıklarını öğrendim. Dedigim2 gibi artık bankalar da gördüklerinden ellerinde koz daha çok olmuş. Maas haczi, banka hesapları bloke herşey yapabiliyorlar..

Barbaros Özbora 5 yıl

varlik sirketleri derken?

Burak Cebic 5 yıl

Bankalar tahsil edilemeyen alacaklarını bu şirketlere %10-20 gibi bir meblağa satıyorlar. Bunlarda 1 liraya aldıkları dosyaları 500 liraya tahsil etmek için uğraşıyorlar. Yasal tefeci diyebiliriz.

Barbaros Özbora 5 yıl

hacizlik felan olursan yada ödeyemeyenler icin gecerli yani bu

Burak Cebic 5 yıl

2009 da üniversite döneminde finans bank go card almıştım. 750 TL limiti vardı sanırım.. Öğrencilik halleri ödemedim tabikide sonra asker vs. Girdi araya dedim ki bi kredi karti borcum vardı benim onu bi ödeyip kapatayım.. Sonra aradım finans bank ı borcun yok dediler.. Yani benden başka kimsenin bilmediği borcumu ödenme gibi bi durumu söz konusu dahi olamazdı.. İyi madem dedim aradan zaman geçti iskillenip tekrar bankayı, genel merkeze kadar aradım varlık yönetim şirketini devretmisler.. Borç 2.800 e falan fırlamışti kredi notumu epey düşürdü 1.300 lerde falan

Akın Sonturk 5 yıl