Kulak iltihabı doğal yollarla nasıl tedavi edilir?

kizim 3.5 yasinda sag kulaginda orta kulak intihabi var dedi dr antibiyotik verdi. Dogal yollarla atlatanlqr olmustu bulamadim yardimci olurmusunuz. Sabah aksam ilik sogan suyu damlatiyorum 2 gundur pek faydasi olmadi gibi olursa kac gune faydasi oluyor.

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP

Kulağa bir kaç damla soğan suyu, mucizevi bir temizlik yaptırıyor. Eğer kir çok kuru bir hal almışsa 3 -4 dk arayla bir kaç defa kulağınıza soğan suyu damlatmanız gerekebilir. Ama kesin çözümdür. En ağır iltihaplı vakalarda (otitis media) bile soğan suyu bir numara çözümdür. Uzun yıllar baş ağrısı çeken bir yakınıma kulağındaki kir mevzuu olunca soğan suyunu sağlanmasını tavsiye ettim. 3 - 4 Gün sabah akşam kulağına soğan suyu damlattı. Hem kulak kiri gitti. Hem duyması arttı. Hem de kendini migren hastası teşhisi konmuş idi, bu olaydan sonra artık baş ağrım da kalmadı diyor. Kulak zarının delik olması durumunda 3 gün soğan suyu uygulamasından sonra 3 gün de sarımsak suyu damlatılmasını tavsiye ederim.
Ben beyaz soğan kullandım. Ancak diğer soğan türleri de aynı etkiyi yapar diye düşünüyorum. Bir kaç damla. 3-5 damla. Zaten yanma hissi oluşunca etki ediyor. Kulakta hiç yanma hissi oluşmaz ise kirden dolayı suyun kulağa temas edemediği anlaşılmış oluyor. Bu yüzden ilk uygulamada 3 4 dk arayla yani yanma oluşana kadar tekrarlamak gerekebilir. Yanma oluşturan sonra süper bir etki ile o bölgede sulandırma yaparak iltihap, kir, cerahat ne varsa dışarı akmasını sağlıyor.
Tahta kaşığı soğana sürterek suyunu elde edebilirsiniz. Başka yöntemler de geliştirebilirsiniz ama metal kullanmayın.
Aidin Salih tavsiyesi
Üzeyir Kaya

Kulak soğuğu sevmediğinden soğan suyu ılık damlatılmalı

· Kulağa damlatılan soğan suyu kulak iltihabını kurutur, baş ve diş ağrılarına, kulak çınlamasına iyi gelir.

Buruna damlatılan sarımsak suyu nezleyi giderir. Kulağa damlatılırsa, patlamış kulak zarını iyileştirir, birleştirir.
Gerçek Tıp Aidin Salih

Kulak problemleri için:
3 akşam üstüste kulaklara 2şer damla soğan suyu. Kulağın birine damlatıp 10 sn bekleyip altüst edin, sonra diğer kulağa aynı şekilde. 4. Akşam 2şer damla sarımsak suyu aynı şekilde. 3 akşam kulakları dinlendirin. En az 5 hafta, yetmezse 7 hafta daha fazla da olabilir, devam edin. Kulaklardan akıntı, pislik çıkarsa korkmayın, trmizleniyor demektir.

M