Kulak uğultusu hakkında yorumlar

SELAM İÇİNİZDE KULAK UGLTUSU HAKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI TEŞEKKÜR LER

Ü
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
29
29 CEVAP

edindiğim tecrübeye göre bol su az yağ az şeker... ozelliklede en onemlisi tuz u cok kismak

N

Bu zaten normal yaşam boyu sağlıklı beslenme şekli

İsmail Gümüşkaya 6 yıl

Tavsiye yanlış. Doğrusu sağlıklı yağlar daha çok yer almalı. Endüstriyel şeker hiç kullanılmamalı. Kaya tuzu kullanılmalı. Tuzu kısmak yanlışTehlikeli olan rafine un, rafine şeker, rafine tuzdur. Zeytin yağı hariç bitkisel yağların kızartılması da çok hatalıdır.

İbrahim Serbes 6 yıl

dr umun dedikleri ve memnunum

Nesrin İnceerler 6 yıl

Yağ konusunda ibrahim bey haklı ama tek şartla sportif veya hareketli bir yaşam olursa

İsmail Gümüşkaya 6 yıl

Yediğimiz zeytin, peynir, salamuralar ve besinlerin kendi tuzları yeterli ilave tuza gerek yok(belki terlemenin çok olduğu yaz ayları hariç) ibrahim kardeş

İsmail Gümüşkaya 6 yıl

Yağ olmadana, d,e ve k vitaminlerini vücudumuz kullanamaz. Yağı çoğaltmalı derken kalkıp da kilo kilo kullanılacak demiyorum. Mevcut ortalama beslenme pratiğindeki miktarın maalesef yetersiz olduğunu ve dolayısıyla bu miktarın çoğaltılması gerektiğini söylüyorum. Şu an ben aynı hareketliliğe devam etmeme rağmen tükettiğim yağ miktarını 2-3 aydır arttırdım. Faydalarını da görmeye başladım.

İbrahim Serbes 6 yıl

İsmail Gümüşkaya sebzelerdeki tuzuda yeterli buluyorum bu arada hiç yağ denmedi. TabikiA. D.E. K VITAMINLERİiçin yağ gereği gözardı edilemez ama çok az yeterince

Nesrin İnceerler 6 yıl

Tuza dikkat çekilmesine ben şüpheyle bakıyorum. Rafine un ve rafine şeker ve tatlandırıcıları gözden uzaklaştırmak yani hedef şaşırtmaca olarak düşünüyorum.

İbrahim Serbes 6 yıl

Kısaca sayın canan karatay hocam doğruları söylüyor zaten kendi dinç vücudu ve ruhu bunun en somut dellilleri, kendisine bu vesile ile sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sağolsun varolsun aydın bilim insanımız

İsmail Gümüşkaya 6 yıl

Nesrin İnceerler yağ için "yeterince" derken.... Yıllardır insanımızı "aman yağsız olun, az yağlı olsun" sözleriyle kandırdılar. Bunun etkilerinin hâlâ devam ettiğini görüyoruz maalesef.

İbrahim Serbes 6 yıl

tartışılır...

Nesrin İnceerler 6 yıl

Siz tartışın. Prof. Dr. Ahmet Aydın ve Canan Karatay bir çığır açtı. Ama onların fikirlerinin yerleşmesi ilaç sektörünün varlığı nedeniyle kolay olmayacak.

İbrahim Serbes 6 yıl