Kurumsallaşmak için nasıl bir yol izlemeli?

Arkadaşlar, şimdi biz afrika örgüsü vb. Marjinal kafalar yaratıyoruz. Bunun reklamını vb rahat rahat yapabilmek ve olası sıkıntılardan korunabilmek adına evimizde rahat rahat çalışabilmek adına vergi levhası almak gibi resmi işler yapmak istiyoruz. Nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda sizlerden yardım bekliyoruz.

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
9
9 CEVAP

eğer çok gerekli değilse vergi mükellefi olmamanızı öneririm. Vergi dairesine gidip kuaförlük hizmeti vermek adına iş yeri açmak istediğinizi söylüyorsunuz. Vergi levhası çıkarıyorlar. Sizi yönlendirecekler zaten merak etmeyin. Bağkurunuzda başlıyor.
vergi mükellefi olunca, her ay bağkura pirim yatırmak gerekiyor, primleri yüksek. Mutlaka bir mali müşavirle çalışmanız gerekiyor, her ay onada ödüyorsunuz. Çeşit çeşit anlamadığınız vergiler çıkacak. Devlet vergiyi güçlü zenginlerden değil de, gücü yettiği fakirlerden aldığı için vergiler ağır gelecek. Kazanmadığınız paranın vergisini ödeyeceksiniz.
illa vergi mükellefi olacaksanız, resmi ortaklı şirket açmayın. Şahıs şirketi (adi ortaklıktı galiba vergi dairesindeki adı) açın. Bürokratik bütün işlerde rahat edersiniz. Ha bence hiç açmayın o ayrı.

D