"Kusursuz Cinayet" mümkün olur mu?

"Kusursuz Cinayet" mümkün olur mu?
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
70
70 CEVAP

Tabi ki var... İntiharlarin bir kismi baska kisilerin baskilari yuzunden... Ve bir cok ortada kalan cinayetler var. Yada bilmedigimiz normal ölüm gordugumuzde vardir.. Bunlarin bir kismi su anki bilgi birikim tecrubemize gore kusursuz sayilir.. Bir cok bitki kimyasal, piskolojik baski var olan hastaligi ilerletme, yan etkisini cogaltma tetiklettirme zararli yiyecekler yedirme bilerek uyarmamak kaza aninda planlama yapma gibi gibi o kadar fazla durum ve ortami olabilir ki.

A

Aslinda daha çok olumlerin arastirilmamasi veya kotu arastirilmasi taniklarin sahitlik yapmamasi gibi sebepler cinayetlerin uzerini kapatiyor.

Yasmin SeCo 6 yıl

Yani var..

Aşkın Biz 6 yıl

Iste o kusursuz cinayet mi yoksa arastiramayanlarin kusuru mu tartisilir... Adam köyde eşini silahla vuruyor. Bir eşeğin üzerine bindirip onu ucurumdan aşağı yuvarliyor. Ceset parcalandigi için cinayet oldugu anlasilmiyor. Ancak aile kaza olduguna inanmiyor birkac yil sonra tv ye cikip tanik var mi diye yardim istiyor ve bir sahit tlfa baglanip silah sesi duydugnu söylüyor cesedi cikariyorlar otopside anlasilmiyor tekrar isteniyor 2.de mermi oldugu anlaşılıyor.

Yasmin SeCo 6 yıl

Bakar misin uzerine dusulmese anlasilmayacak. Kimbilir ortaya cikmayi bekleyen kusursuz cinayetler vardir bu sekilde

Yasmin SeCo 6 yıl

Simdi 7yil once olen bir kizin davasini ulusal kriminal buro alip cinayeti aydinlatti boyle seylere ihtiyaci var ulkemizin

Yasmin SeCo 6 yıl

O cok arastirillmayanlar kirsal kesimim duzeninden benim bahsettigim kusursuz cinayete girmesi icin dedigim. İlk yorumumdaki gibi. Azar azar öldurme gibi zehirleme gibi. Yada intihara zorlama. Bunlar sordugun sorunun tam cvp bence.

Aşkın Biz 6 yıl

Ülkenin neye ihtiyaci yok ki.. O mevzulara girme cikamayiz

Aşkın Biz 6 yıl