Lazer terapisi ve kemoterapiden sonra evde yapılabilecek şeyler nelerdir?

Merhaba arkadaşlar
Nasıl başlayacağımı bilemedim. Lazer Terapisi ve kemoterapiye girdiğim için Hastaneden hemen sonra eve gelip yatıyorum başka hiçbirşey yapmıyorum. Dışarı çıkmadığım için evde yapılabilecek önerilere açığım Sadece beynimi yorucu şeyler olmasın yeterli. Yoksa dört duvar arasında insan yüzü bile görmeyerek çıldıracağim.
Herkese çok teşekkür ederim

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
64
64 CEVAP

Gecmislerr olsuuun. Ben evde keçeden bir şeyler yapıp ihtiyacı olan birine veriyorum. Kendi yaptıklarıyla beraber satıyor. Ben oyalanıyorum işte. Ve keçe seyler kolay. Youtube'da egitimi videolar mevcut ve Ucuz bir hobi

F

Çok teşekkür ederim geniş bilgi verebilir misiniz nasıl bulabilirim siteyi

Burak Işıkcı 3 yıl

Ben öncelikle keçe aldım. Çok profosyonel olmadığım için en ucuzlarını secmiştim. Bilindik bir marka değildi cok feci igrenc cıktı. Pes etmedim bir paket daha aldım. 10 tanesi 6 7 lira gibi bişey. Tabi işi ilerletirseniz toptan alınınca cok daha ucuz. Desenli desensiz ceşitler mevcut. Güzel bir yapıştırıcı edindim. Ister silikon tabancası ister hızlı yapıştırıcı. Ama genelde silikon tabancası kullanılmış videolarda. Ona da 12 13 lira civarında bisey ödedim. Bu sırada kece seyler süslemek için çok sayıda secenek mevcut. Dilerseniz tuhafiyeden hazır alabilirsiniz yada elde yapabilirsiniz. Kendi yaptığınız bi makine işi kadar güzel olmuyor ama hazzı büyük. Ponpon satın alabilirsiniz. Ben en küçük boyunu satın almıştım. O da 5 6 lira gibi bişey aylardır bitmedi. Ve bir yorgan iğnesi almanızı öneririm. Keçe dikmek oldukca basit. Tavsiyem kalım bir de siyah ip almanız. Hoşunuza giderse zevkinize göre yenilerini edinirsiniz. Yaptıgınız odayı havalandırmanızı öneririm. Cok fazla kece kesince hapşurtuyor. Ben sadece Youtube'da göre göre yaptım. Baktım abarttım cevreye dagıttım hala elimde kalınca Hayır yapmış olayım dedim. Sizi çok mutlu etmesini umuyorum.

Fatma Demr 3 yıl

https://youtu.be/qeI0sSSH90Y

Fatma Demr 3 yıl

Bu linkteki seyden yaptım mesela. Bence en kolayı bu

com-11c809ko6p4c1xcngygi.jpg

Fatma Demr 3 yıl

Şimdi videoyu izledim çok güzel yaa başlıyacagim mutlaka

Burak Işıkcı 3 yıl

Dilediğiniz zaman bu konuda sohbet edebiliriz. Yalnız hobi hiiiç keyifli olmuyor. Şimdiden ellerinize sağlıkk

Fatma Demr 3 yıl

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık gerçekten bende ilk yapmış olduğum şeyi sizle paylaşacagm

Burak Işıkcı 3 yıl