Lazer terapisi ve kemoterapiden sonra evde yapılabilecek şeyler nelerdir?

Merhaba arkadaşlar
Nasıl başlayacağımı bilemedim. Lazer Terapisi ve kemoterapiye girdiğim için Hastaneden hemen sonra eve gelip yatıyorum başka hiçbirşey yapmıyorum. Dışarı çıkmadığım için evde yapılabilecek önerilere açığım Sadece beynimi yorucu şeyler olmasın yeterli. Yoksa dört duvar arasında insan yüzü bile görmeyerek çıldıracağim.
Herkese çok teşekkür ederim

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
64
64 CEVAP

Meditasyon deneyebilirsin, bu seni stresten de uzak tutar. Çizgi filmler izleyebilir ve bol bol şiir okuyabilirsin. Hayatın güzel pencerelerinim detayları bunlar. Çok bunaldığında en yakın yerlerdeki toprağa bas mutlaka. Bu sanki henüz keşfedilmemiş sihirli bi yöntem gibi. Rahatlatıveriyor insanı. Evine çiçekler al saksıda. Taze çiçek huzur demektir. Hatta doktorun izin verirse bir kedi. Onların verdiği dostluğun şifası hiçbir şeyde yok. Yepyeni ve güzel enerjili müzikler dinle. Sağlıklı yemekler yapmayı öğren. Böylece hem ruhu hem bedeni güzel beslersin. Sabahları perdeleri uyanır uyanmaz aç ve muhakkak bir müddet havalandır evi. Sana dışardaki kocaman hayatı, ve pencereyi açtığındaki bir nefesle bile o hayatın içine dolabileceğini hatırlatsın. Bulutlardan şekiller çıkar, evde bile olsan kendini iyi hşssedecek şekilde giyin ve dışarıya çıkabildiğin küçük vakitler olursa sokak çocuklarıyla konuş. Eskişehirdekilerin bazıları beni tanır, selamımı da söyle lütfen, onları unutmadığımı bilsinler. Aklıma bunlar geldi şimdilik. Yine de sıkılırsan her zaman burdayız. Bol şifalar, hadi çabuk atlat şu şeyi, görelim seni!

B

Yaaa çok çok Teşekkür ederim evden çıkabilirsem Selamıni ileteceğim mutlaka

Burak Işıkcı 3 yıl

burak yeni aklıma geldi de, camının önüne ekmek kırıntılamaya ne dersin? Evde hayvan yasaksa kuşlar seni camdan ziyaret ederler. Ekmek çok kuru olursa ıslat ama bi de yenmeyenleri alıp tazele belirli periyotlarla

Bilge Güzelhan 3 yıl

Şimdi hemen yapacağım mutlaka çok teşekkürler

Burak Işıkcı 3 yıl