Meditasyon, Yoga ve Spiritual Quantum bir tür dua şekli midir?

Sizce meditasyon yoga vb. Yapılan rahatlama hatta spiritual Quantum bir DUA şeklimidir?

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
40
40 CEVAP

Evrim Ahu rica ediyorum kelime ve usluba dikkat edelim.

N

Nece konuşalım size Çeçencemi.. Yani maşallah bakıyorumda herkez edebiyat bölümü mezunu gramerde doktora çekim eklerinde mastır yapmış.. Kimseyi incitici bi yazım falan ortada yokken bu gereksiz uyarılar nedendir hocam..

Evrim Ahu 6 yıl

Katılıyorum. Kaba ve iletişime kapalı bir uslubunuz var. Ne yapalım? Hepimiz birbirimizle alaycı mı konuşalım. Bu mu arzu ettiğiniz ortam?

Beyza Üzer 6 yıl

Kapalı ve iletişime kapalı..;0).. İnteraktif alemde nası konuşmak gerekir peki beyza,,yani önce bi biyerlerde pişiptemi geliyosunuz siz buralara,,bence üslup deil sizdeki objesif anomaliden kaynaklı bu durum,,rahat olun yaa kimse size bişey diyemezki burada şahsınız adına atıyorum yada sizin açmış olduunuz bi foruma komplimanda yapmaya hakkı(mız)da yok kimsenin Oyüzden rahat olun takılmayın bu tarz şeylere.. Herkez aynı volüm konuşacak diye bi hadise yok,,aynı volüm konuşmuyosa bunu entel dantel dille dile getirmenizinde bi esemesi yoktur diye düşünmekteyim.. Alay yok onları aklınızdan çıkartın, renk var burda yazılan herşey ayrı renklerdir kimse sizin istediiniz kriterlerde yazı yazamaz..

Evrim Ahu 6 yıl