Mısır Piramitleri geçmiş medeniyet tarafından yapılmış olabilir mi?

Pramitleri uzaylıların yaptığını düşüne biliyoruz. Peki ya geçmiş medeniyetlerin bilgisi ile yapıldıysa. Ve hiç bir iz kalmamış olsa bile geçmiş medeniyetler bildiğimizden daha gelişmiş ise ?

com-l4n7hyr1ayflhwpsovq7.jpg
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
76
76 CEVAP

daha gelişmiş olduklarını gösteren tek bir kanıt dahi yok

M

Bunu bende yazdım zaten. Aslında bazı şeyler var. İstersenin bi koşu bakıp getireyim

Emre Dilki 6 yıl

https://youtu.be/2mJ_rojwoW8?fref=gc En babası bu mesela ??

Emre Dilki 6 yıl

Çekiçteki demirin saflık oranı çok ilginç mesela .

Emre Dilki 6 yıl

Kristal kafatası, sadece bir film masalı. Arkeolohi okuyorum da hocamla böyle bir diyaloğa girdim sınıfta rezil olmuştum Çekiç olayı da max 300 yıllıktır. Altın arayanlar, maden arayanları bilirsiniz onlardan birinin çekici düşmüş olması muhtemel. Kireç taşı hemen sarabilecek özellikte. Mesela bir geyiğe saplanan ok vardı, zamanla kemik kaynaşıp oku sarmış ve geyik bu şekilde yaşamaya devam etmişti. O çekicin incelenmesi hiçbir şekilde yapılmadı. Sadece uzaktan gösterimde

Enver Dawud 6 yıl

Demirin saflık oranı niçin ilginç olsun ki? Demir cevherini eritirsin, erimiş halde yeterince bekletirsin. Bir süre sonra erimiş cevherdeki elementler ağırlık sırasına göre tabaka tabaka çökerler. Sen de demir ağırlıklı olan tabakayı alır, kullanırsın. Bunu anlayabilmek için üstün bir bilgi veya teknoloji gerekmiyor. Her demir ustası birkaç denemeden sonra bunu farkeder ve ona göre çalışır.

Zafer Evler 6 yıl

Demir zaten safolmazki, demir carbon bilesimi olarak elde edilir. Ki buna biz celik diyoruz. Saf demir eldesi icin elektroliz lazim o demirde cabuk oksitlenir. Pas halini alir.

Nazım Erdinç 6 yıl

Saflık oranının bu gün bile tutturulamayacağı gibi bir şey okumuştum o yüzden bilemiyorum yapılır belkide.

Emre Dilki 6 yıl

Mesela şu pil var . https://www.google.co.kr/amp/m.milliyet.com.tr/amp/fotogaleri/39329-dunyanin-en-gizemli-nesneleri/7?fref=gc

Emre Dilki 6 yıl

Saf demir. Eletrolitik demirdir. Sadece labratuar icin uretilen yumusak ve cabukca oksitlenen bir metal.%33 den baslar carbon ihtiva etmeye 100 kadar cikar. Ona da pik deriz cok sert ve kirilgandir. En kullanilani, 42 den baslayip 67 lere kadar cikan sert celiktir.

Nazım Erdinç 6 yıl

o zaman şöyle bir varsayımda bulunalım; dünya üzerinde her 200 milyon yılda bir gelişmiş medeniyetler var olup sonra bir şekilde yok oluyorlar nasa bu gerçeği biliyor ve bizden saklıyor

Mustafa Hanlı 6 yıl

Evet su pil olayi var. Ahit sandigi ise havadan elektron toplayan bir jenerator. Ya misir yazilarindaki bazi sekiller bizi oraya getiriyor. Tekrar hatirlayip ayni noktayami geliyoruz.

Nazım Erdinç 6 yıl

Bu sandikla ilgili calisan muhendisler var. İnternetde buluscu muhendisler ingilizce. İnternet .

Nazım Erdinç 6 yıl

Enver Dawud Film masalı mı? British Museum'da gördüğümüz plastik o zaman!

Koralp Uludogan 6 yıl

Film degil, alman bir muhendir kuresel sekliyle calisiyor uzerinde. İngilizcen iyi ise internette ara mucit muhendisler.

Nazım Erdinç 6 yıl

Koralp Uludogan O zaman düzelteyim. O kafatası ile ilgili yazılanlar hikaye. İngiltere'de sergilenenden ayrı 3 ya da 4 tane daha olmalı. Birisi de paris'te olmalıydı. 1800'lü yılların sonunda yapıldığı söyleniyordu.

Enver Dawud 6 yıl

Ama çok ciddi belgeseller var ya onlarla ilgili

Emre Dilki 6 yıl

Koca koca kanalların yaptığı araştırmacıların çalıştığı. Hikayemi onlar?

Emre Dilki 6 yıl

Tv8'de koca kanal. Yaptıklarına bakarsak.. Bermuda üçgeniyle ilgili, nazilerin ufolarıyla ilgili bu efsanevi şeylerle ilgili de yüzlerce belgesel var..

Enver Dawud 6 yıl

Ya hocam şimdi tv8 dediniz ya o zaman halay tv de koca kanal yani discovery science history canel nationel filan yani

Emre Dilki 6 yıl

Ufo teorik olarak mumkun bugun cunku seramik super iletkenler yapilabiliyor. İcinde seyahat edecek canliyi korumak icin izolasyon calismalari var. Bitince basari olursa isik hizinda seyahat mumkun olabilir.

Nazım Erdinç 6 yıl

son iki söylediğiniz kanalların bu tür uçuk şeyler hakkında belgeselleri var. Arşivimde de vardır hatta. Ama onların verdiği bilgiler, wiki'de okunanın biraz daha gelişmişidir. Yani o kanallar yapabiliyor böyle belgeseller. Hani izlersin, merak eder akedemik bir araştırma yapar gerçeğe yaklaşırsın. Nazım, teorik olarak evet, ama yapıldı mı bilemem. Işık hızına çıkmak da sanırım mümkün değil. Demek istediğim bu tür kanallar elinde belge olmasa da bazı şeylere dayanarak birçok şey söyleyebiliyor

Enver Dawud 6 yıl

İsik hizina canli dayanamiyor hesaplara gore, belkide denediler. Onun icin gemi icini izoleye ugrasyorlar.

Nazım Erdinç 6 yıl

Nazım Erdinç kütleli hiçbir cisim ışık hızına çıkamaz

Ali Faruk 6 yıl

İzolasyonla. Calisiliyor.

Nazım Erdinç 6 yıl

İzolasyon dediğiniz şey manyetik alan oluşturup uzayı büküyorsa olur.

Emre Dilki 6 yıl

izolasyon dediğin ne hocam sonuçta ışık hızına çıkması gerekiyorsa hareketli bir cisimi dışarıdan izole etmek ne işe yarar? İçeride izole halde olan cisim ayrı hareket edemez ki

Mustafa Hanlı 6 yıl

Bence olayın püf noktası manyetik alanla uzay büken küre yapmakta Yatıyor ki mikao kaku da böyle söylüyor zate ondan duydum

Emre Dilki 6 yıl

Evet bende izledim. Ve hesaplamalar yapmistim. Yillar once.

Nazım Erdinç 6 yıl

Mustafa iki ters manyetik kalkandan bahsediyor fizikciler.

Nazım Erdinç 6 yıl