Multipl Skleroz hastalığı için ne önerirsiniz?

Multipl Skleroz hastalığı için ne önerirsiniz?
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
30
30 CEVAP

Zencefil MS hastalarında antiinflamatuvar etki göstererek ağrı ve acıların hafiflemesini sağlamaktadır. Zencefil akşamları bal ile karıştırılarak kullanılabilir. Aynı zamanda taze zencefil tozunu süt içerisine koyarak da MS hastaları tüketebilir.

Yeşil Çay


Yeşil çay çok güçlü bir antioksidandır. İçermiş olduğu yüksek antioksidanlar hastalığın gidişatının yavaşlamasını sağlar. Aynı zamanda zayıf düşen bağışıklık sisteminde hızla kendine gelmesini, kişinin farklı rahatsızlıklara yakalanmasını önlemektedir.

MS hastalarında yeşil çay demleme şeklinde kullanılabilmektedir. Günde birkaç kupa içilmesi hastaların şikayetlerinin ciddi ölçüde azalmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda iltihap kurutucu özelliği olan yeşil çay MS hastalarının ağrı ve acılarının da yavaşlamasını ve hafiflemesini sağlamaktadır.

NOT: Kullanılan bitkisel karışımları mutlaka doktorunuza danışarak kullanınız. Doktorunuzun tavsiye etmediği bitkisel drogları kesinlikle kullanmayınız. Kullanılan bitkiler ile ilaçların etkileşime girmediğinden emin olmak için eczacınızdan yardım alınız.

A