Mutlu olabilmek için ne yapmak gerekir?

Arkdaslar sizce yorgun bitkin hic heyecani hevesi olmayan bir insan ruhu yeniden duzelip hayat dolu kipir kipir olabilir mi? Tedavisi nedir acaba?

Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
158
158 CEVAP

Bir defa ilk olarak beslenmenize dikkat edeceksiniz. Eger cok sekerli ve hazir gıdalar tuketiyorsaniz, yavaş yavaş bırakmalısınız. Bu önemsiz gibi görünen ama çok önemli bir nokta. Basamak basamak ilerliyeceksiniz.
İkinci basamak, sevdiğiniz aktivitelerin olduğunu fark edeceksiniz. Birini seçin.
Üçüncü basamak pozitif, neşeli insanlarla zaman gecirin.
Beşinci basamak. Hersey beyinde biter. Mutlu olmayı gercekten isteyin..!!
Altıncı basamak. Sabredin...

G

En basit hastalığın bile, bir iyileşme süreci vardır. Eger ben neden iyilesmiyorum derseniz, zaten iyilesemezsiniz. Ben iyiyim!! Dahada iyi olacağım demelisiniz.. Buda cok önemli. Sizden kötü durumda olan insanlara bakın ve halinize sukredin. Bir şizofren değilsiniz. Kendinizi düzeltme şansınız hâlâ var.

Gizem Kuruoğlu 6 yıl

Ben yaşadığım için yazma gereği hissettim. Bende çok işe yaradı. VE EN ONEMLİ NOKTA. KENDİNİZİN FARKİNA VARİN. BEN ONEMLİYİM, ozelİM demelisiniz. Cunku gerçekten oylesiniz. Ve her ne olursa olsun içinize atmayın. Daha sonra çok kötü çıkıyor. O anda belirtin canınızı sıkan şeyleri. Sizi onemsemeyeni sizde onemsemeyin. Kim olursa olsun...

Gizem Kuruoğlu 6 yıl

Umarım sağlıginiza tekrar kavuşursunuz...

Gizem Kuruoğlu 6 yıl