Nasıl zengin olurum?

Nasıl zengin olurum?
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
52
52 CEVAP

Önce omurgamızı aldırıyoruz
Daha sonra YouTube'da bir kanal açıyoruz
Kanalda ne kadar abartı, yapmacık, saçma sapan şeyler varsa paylaşıyoruz

- Kardeşime tarantula fırlattım
- Nusr-et'e gittik KARAKOLLUK OLDUK
- Sokaktaki kıza evlenme teklif ettim
- vs

Videolarda acımadan küfür ediyoruz, sürekli bağırıyoruz, internetteki embesil kitle de bize tıklıyor. Tıklanmalardan para alıyoruz. 1.000.000 izlenme ortalama 1400 $ falan ediyor, yanlış biliyor olabilirim.

Her ay 500.000 izlenme alan 2 video yapsan mis gibi maaşın var. Üstüne normal işten gelen para da varsa orta halli bir zenginlik yaşayabilirsin.

E

Omurgayı aldırmakla ne ilgisi var? Size göre eğlence sektöründe iş yapan herkes omurgasız galiba sonuçta hepsini takip eden "embesil" bir kitle var.

Osman Küçükgüreşgen 6 yıl

Kendini rezil etmek ile gerçekten eğlendirme amaçlı yapmak arasında fark var.

Ege Hasbolat 6 yıl

Herkes sizin düşündüğünüz gibi eğlenmiyor olamaz mı? Onu izleyenler onun kendisini küçük düşürmesinden zevk alıyor demek ki. Siz bu şekilde eğlenmediğiniz için onlar embesil ya da omurgasız olmak zorunda mı ?

Osman Küçükgüreşgen 6 yıl

İnternette sadece tıklanma almak için bakkala torpil atmanın ne kadar da iyi bir duruş olduğunu anlatır mısın? Ciddi anlamda başkasının küçük düşmesinden hoşlanan insan sosyopattır, o kadar izleyen insanın sosyopat olmadığını ikimiz de iyi biliyoruz. Sadece olayın kendisi komik geliyor, bakkalın içine torpil atmak ve onu çıldırtmak komik geliyor.

Ege Hasbolat 6 yıl

İlli güzel bir komedi yapmak istiyorsan salağa yatarsın, ama salağa yattığını hissetirirsin, izleyenler salak olmasını seviyorlar.

Ege Hasbolat 6 yıl

Videoyu izlemedim. Ama videoda yapılan olay herhangi bir zarara neden olmadıysa ya da yapılan kişi şikayetçi değilse benim için ne yapıldığı önemli değil. İsteyen istediğini yapabilir ve bunu paylaşabilir. İlk dediğim rıza olayı geçerli oldukça tabi. İnsanların sosyopat olması ya da olamaması da pek umrumda değil. Ben bakınca elindeki fırsatı iyi kullanmış bir girişimci görüyorum sadece.

Osman Küçükgüreşgen 6 yıl

İlla bu tür saçmalıklara tepki göstermen için adamın dükkanına ya da adama zarar mı gelmesi gerekiyor, ne demek bir şey olmadıysa umurumda olmaz?

Ege Hasbolat 6 yıl

Tıklanma almak istiyorsa, başkasına zarar vermediği sürece (fiziksel + psikolojik) istediğini yapma özgürlüğüne sahip. Aynı zamanda onun yaptıklarını beğenmeme ve beğenenleri beğenmeme özgürlüğüne de ben sahibim.

Ege Hasbolat 6 yıl

Beğenip beğenmeme özgürlüğüne tabi ki sahipsin. Hatta izleyenlere embesil deme özgürlüğüne bile sahipsin. Videoyu izlemedim ama bu tür videolarda genelde videoyu çeken kişi başına bir iş gelmemesi için olaya dahil olacak kişiler ile anlaşır ve öyle çeker. Yani bu videoda ki kişi bakkal ile daha önceden konuşup anlaşır ve çeker ki bakkal başına bela olmasın. Kimseye zarar vermedikten sonra isteyen istediğini yapabilir. Ya da iki kişi anlaştıysa o iki kişi birbirine zarar verebilir bu da kimseyi ilgilendirmez .

Osman Küçükgüreşgen 6 yıl

Benimde bir kanalim var bin izlenmeye 3 tl felan geliyor videonun uzunluğuna ve reklamın tiklanmasina göre bu rakam 5 ,6tlye kadar cikiyor

Lanu Tokay 6 yıl

Lanu Tokay peki omurganı aldırdın mı

Osman Küçükgüreşgen 6 yıl

Benimki omurgalik comedi felan değil her türlü video ya saygı duyuyorum begenmiyorsan başka videosunu izlemezsin olur biter her şeyin bi alıcısı var

Lanu Tokay 6 yıl