Ne olursa olsun savaşlar kötüdür ve yapılmamalıdır. Buna katılıyor musunuz?

Ne olursa olsun savaşlar kötüdür ve yapılmamalıdır. Buna katılıyor musunuz?

com-1xdjz9d94p646mpza46h.jpg
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
51
51 CEVAP

Ya şimdi masum insanların ölümü açısından evet kötü ancak savaşlar bir çok zaman güzel şeylerinde tetikleyicisi olmuştur. En basitinden soğuk savaş olmasıydı ABD ve Sovyetler Birliği arasında asla bugünkü kadar uzay araştırmalarında gelişim sağlanamazdı.

Eğer Türkler ve Avruplalılar arasında savaş olmasaydı asla Avrupalılar coğrafi keşifleri başlatıp dünyanın diğer kıtalarını keşfedip diğer medeniyetlerle bağlantı kuramazdı ve insanlık olarak bilgi birikimimizi artıramazdık.

Savaşlar olmasaydı birçok bilimsel ve teknolojik gelişim yapılamazdı örneğin internet bugün varsa askeri savaş teknolojileri için araştırma yaparken bulunmuş veya geliştirilmiş bir icat olarak ortaya çıkmıştır yani ülkeler önce savaş için teknoloji geliştiriyor ancak bunu yaparken bu icatlar çok farklı yerlerde kullanılıyor.

K

Biraz acımasız gibi göründüğünün farkındayım ancak savaşlar büyük bir etkidir ve bu etkiye karşı büyük tepkiler verilir. Bu süreç içerisinde çok fazla gelişim yaşanır.

Kerem Konuş 6 yıl

☆☆☆☆☆

Ali Celt 6 yıl

Sen tam bi felaketsin senin sonun iyi değil.

Matmazel Ağaya 6 yıl

Alakası yok hocam savaslar, gocler, ticaret insanlik tarihi boyunca her zaman kulturlerin birbirlerinden etkilenip yeni seyler uretmesine yol acmistir bu tarihi bir gercektir. Buradan savaslar iyidir cikmaz ancak savaslarin gelisimi hizlandiran etkiside vardir.

Kerem Konuş 6 yıl

Olmaz olsun; yanlış.!!! Bin yanlış bir doğru etmez...

Ali Celt 6 yıl