Neden dövmeli insanlara iş verilmez?

Neden dövmeli insanlara iş verilmez bunun bir mantığı varmıdır?

com-d1wyy6f6a0rsf1gam7a6.jpg
O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
53
53 CEVAP

Hani araba ve kamyon arkasına yazılan yazılar vardır ya. İşte dövme yaptıran insanları da en az o araba ve kamyon yazısı yazdıran insanlar kadar boş ve gereksiz bulurum. Bana ne senin vermeye çalıştığın mesajdan... Ya da senin için önemli olduğunu düşündüğün absürd şeylerden. Görüntü kirliliğinden başka bişey gelmiyor bana. İş yeri sahibi olsam bende işe almazdım dövmeli eleman."Only God Judge Me" imiş... Bana ne ya o senin tanrı ile ilgili sorunun. İnsan kişiliği ve icraatları ile dikkat çekmeli. Üzerindeki boş beleş kamyon yazıları yada boktan boktan görsellerle değil.

S

Amerikancı özentiler bunlar sinan abisi... Orada biliyorsun hapishanelerde hangi çetenin üyesi olduğunu belli etmek için yapılır dövme. Bunlar da amerika'ya vize alamasam da ben de onlar gibiyim, ohh rahatladım kafası yaşıyorlar işte

Gökhan Katılmış 5 yıl

Siz daha osmanlı tarihini bilmiyen okumamış insanlarsınız dövme yüz yıllardır olan bir şey siz fazla film izlemişsiniz bence.

Berk Gidergelir 5 yıl

Niye bilmeyelim, Osmanlı'da ulakların dazlak kafalarına mesaj dövme olarak kazınırmış, bir nevi dönem sms'i... Telgrafı keşfedeceklerine akıllarına bu gelmiş anca.

Gökhan Katılmış 5 yıl

Gökhan, SİZE DE YAPILMASI LAZIM SİZİ YAKSALAR ÜSTÜNÜZE ODUN ATARIM AİLENİZİ AT GÖZLÜĞÜYLE BÜYÜTMEMENİZ DİLEĞİYLE.

Berk Gidergelir 5 yıl

Ortaçağ kültüründen kurtar kendini berk arkadaş... Bazı şeyler yaksan da Anka kuşu gibi küllerinden doğar... Amma önemliymiş bir tarafınıza! Dövme kazıtmak, ikinci lafta adam yakmaya geçtiniz...

Gökhan Katılmış 5 yıl

Bizimde dövmesiz insanlara alerjimiz var şahsen onları yobaz ve işe yaramaz buluyorum hayat işte naparsın

Burak Afet 5 yıl

Burak, ne mezunusunuz?

Berk Gidergelir 5 yıl

Berk Turizm Rehberliği okuyorum şuan, liseyi mi soruyorsunuz?

Burak Afet 5 yıl

Çok basit. Görmek istemiyorsan bakmayacaksın. Senin gbi zihniyetlerin faakiyetleri ortada tek tip koyun insanlar oluşturmak. Tespih sallayan sokak delikanlılarıyla aynı mantık. Yetersiz olduğu konularda karşı tarafa kendini daha iyi gösterme çabası. Oysaki bir tane vursan yarısı boşa gider.

Anıl Perinli 5 yıl

anıl sen kimsin beni kategorize ediyorsun ya? Hayat boyunca baba parası yemiş. Emek ve alınteri nedir bilmeyen dünyanın gerçeklerinden kaçan ana kuzusu züppelersiniz. İstersen git kıçına dövme yaptır. Bana ne!

Sinan Koçdemir 5 yıl

Bak burası bnm iş yerim ve 10 yaşından beri çalışıyorum. Sen burda 2 gün çalışır 3. Gün kaçarsın. Ayrıca babamın kendine hayrı yoktur efes pilsene çalışır. Küpemde var piercingde var. Boyun kadar da kitap okumuşumdur. Müzikte yapıyorum tiyatroda çoğusunuda cebimden çıkarırım. Alın terimde boğulursun. Sizde hepiniz koyunsunuz. Dış görünüşe göre karakter analizi yapıyosunuz. İşte bu yüzden de büyük vurguncular hep takım elbiseli.

com-hinbtp8uknyan126f39q.jpg

Anıl Perinli 5 yıl

Tanımadığın bir insana koyun diyecek kadar cahil ve faşistsin. İstediğin kadar oku bu senin gibi zihniyetleri daha da cahil yapar. Küpen ve piercinginle görüntü kirliliği yarattığın kadar boş varlığında yer küreye gereksiz ağırlık yapıyor. Sen hem gaysın hemde koyun...

Sinan Koçdemir 5 yıl

Sen alınteri bilmeyen zengin zÜppeler dediğin kaç kişiyi tanıdınki. Ben sana senin yaptığın yorumlardan çıkarımlar yaparak itham ediyorum çünkü sen ve senin gibilere bu güzel derler bu çirkin derler sizde tamam dersiniz.. Gaylığa gelince sen bnm erkekliğimi sorgulayabilecek kıvamda değilsin. Konuştukça sıçıyosun. İyisimi sus. At gözlüklerinle başarılar

Anıl Perinli 5 yıl