Nefes alamıyorum bronşlar tamamiyle kapalı balgam atıyorum ateşimde var yardım edin

Allahım bu ne zor bir hastalik.. Yardım edin ne olur dayanamıyor nefes alamıyorum bronşlar tamamiyle tıkalı komple balgam atıyorum ateşte var üşüyorum.. Acile gittim hava verdiler prednol iğne kabul etmedim.. Havanın da fazlası zararliymis.. İşim var gücüm var ne doğru düzgün otobüs kullanabiliyorum ne de toplu sınıfa girebiliyorum. Zaten ruh hali berbat.. Hayatımı kitledi bu hastalik Allah rızası için bana denenmiş çözüm bulunmuş bir öneri de bulunun..

I
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
53
53 CEVAP

Teşhis nedir?

G

Kronik alerjik astım bronşit

Iclal ArtDirector 6 yıl

Geçmişler olsun, acil şifalar dilerim..

Gürkan Özçamlıer 6 yıl

Aktarlarda bronşit macunu var onu alın zencefil zerdeçal havlayan karışımı mış balla macun kıvamına getirip yapıyorlar ölçü bilmiyorum ama

Mine Orkun 6 yıl

Iclal ArtDirector inanmazsınız belki ama 15 yıl kronik astım bronşit hastasıydım 15 yıl astım ilaçları kullandım inanın son 5 yıldır ilaç kullanmıyorum ve nefes testleri 200 lerde çıktı. Sebebi Ne derseniz 15 yıldır düzenli spor yapıyorum hayatımdan tüm işlenmiş gıdaları çıkardım, elimden geldiğince doğal besleniyorum ve sporuna devam ediyorum. Aynı zamanda eşim KOAH hastasıydı 5 yıldır ne ağır grip oldu ne de ilaçlara gömüldü. Vitamin ağırlıklı beslenin ve ek keçi boynuzu çayı tüketin.

Nurdagul Hkn 6 yıl

Bana dr. Spor havuzu yasakladı.. Plateste toz yukarı kalkıyor toplu yapılıyor diye havuzda da klor olduğu için.. Zaten ben şuan zor devam ediyorum salon pek temiz sayılmaz.. Tek başına bilmiyoruz ki

Iclal ArtDirector 6 yıl

En iyi spor yürüyüş merak etmeyin iyi geliyor. Benim alerjik rinitim de vardı korkarak başladım spora nefes alamadığım öksürükten canımın çıkacağı anlar oldu asla pes etmedim .

Nurdagul Hkn 6 yıl

Geçmiş olsun tomografi çekildi mi ciğerlere

Ays Köknaroğlu 6 yıl