Nefes alamıyorum bronşlar tamamiyle kapalı balgam atıyorum ateşimde var yardım edin

Allahım bu ne zor bir hastalik.. Yardım edin ne olur dayanamıyor nefes alamıyorum bronşlar tamamiyle tıkalı komple balgam atıyorum ateşte var üşüyorum.. Acile gittim hava verdiler prednol iğne kabul etmedim.. Havanın da fazlası zararliymis.. İşim var gücüm var ne doğru düzgün otobüs kullanabiliyorum ne de toplu sınıfa girebiliyorum. Zaten ruh hali berbat.. Hayatımı kitledi bu hastalik Allah rızası için bana denenmiş çözüm bulunmuş bir öneri de bulunun..

I
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
53
53 CEVAP

Sandık Tatil hastalaninca maalesef kortizon almakran baska çare kalmiyor.. Ne yaparsan yap iyilesemiyorsun.. Keciboynuzu denedim.. Balgam soküyor

Z

Tabi vücut bayağı bozulunca kortizon ile biraz toparlıyo. Ancak uzun süre kullanmak zarar. 1 veya 2 ay yeterli. Kortizon kullanırken asla tuz tüketmeyin ödem yapiyor çünkü. Artı normalde de himalaya kaya tuzu kullanın kimyasal tuzu kesin. Kemik suyu tüketin bol bol. Hakiki zeytinyaği ve köy tereyağı tüketin sadece. Bu bile sizi toparlar. Aşılar benim bağışıklığı yok etti 3 grup antikorlar yok. Artı kanımi zehirlemış gözüküyor. Bunun için ilk kortizon kullandım biraz toparladı ancak yeterli olmadı IVIG tedavi görüyorum yeni başladim. Damardan antikor veriliyor yani.

Sandık Tatil 6 yıl

Emin olun bende öyleyim hiç iyileşemiyorum şuan kanser hariç ne ararsan var bende. Kanser riski de açık. O nedenle bağışıklık önemli. Ben ayrıca genetik araştırmada yaptırdım. Bağışıklığı etkileyen bağırsakları hasta eden damarları bozan tüm romatizmal hastalıklara sebep olan gut fmf behcete sebep olan bağ dokusu da çıktı bende şuan fmf de var. Doğru ilacı kullanmak şart. Zaten çok ilaç kullandım onlara vücut hiç cevap vermemiş oda beni zehirlemış. Doktorum çok ilaç kullanmaya da karşı. Yani bir üniversite hastanesı genetik bölümü de olsun bir araştırma iste. Oto immun(bağışıklık) hastası olabilirsiniz. Bu tüm hastalıklara davetiye veriyor.

Sandık Tatil 6 yıl

Sandık Tatil sizin rahatsızlığınız nedir babama da ivig vermişlerdi şu anda babamla rahatsızlığımız aynı mı onu çöMeye çalışıyorum

Nurhan Yekdü 6 yıl

Sandık Tatil bağışiklığım çok güçlü çok şükür.. Bunu da doğal beslenmeğe spor yapmaya vw bol su içmeğe borçluyum.. Akciğer hastalari sık sik grip yada zatürre olur.. Hayatim boyunca hiç zatürre olmadim... 4 yildir hic grip olmadim.

Zerrin İlkaya 6 yıl

Nurhan hanım ailede benzer rahatsızlıklar var. Genetik araştırmada bende bağ dokusu çıktı oda fmf yani akdeniz ateşine sebep oldu oda genetikde çıktı. Sürekli ishal oluyordum. Çocukluktan beri karın ağrısı. Kas iskelet ağrıları ve kitlenme. Alerjik sorunlar. Alerjik astım. Bacak ağrısı. Eklem yerleri sorunu. Ödem. Mide bulantısi. Tiksinme. Karaciğer yağlanmasi. Çok zayıf iken birden hızla aşırı kilo alma. Peşinden gelen guatr. Şeker. Tansiyon. PolitikO. Sendromü. Halsizlik. Yorgunluk. En ufak ceryanda uzun süre grip. Hiç geçmeyen öksürük. Hiç geçmeyen geniz akıntısı. Ciltte problem. Sac kurulugu. Mide kanaması. Ateş basma. Ayak da çok kalınca kanama. Adet sancısı çok derecede ve yoğun kanama. Ayak baş parmak yanındaki kemikde şişme kızarma ve sancı. Bütün bunları bağ dokusu yapiyor hatta damarları da bozuyor. Şimdi diğer aile fertleri de yaptıracak. Öksürürken baş ağrısı yapiyordu araştırdim oto immun hastalıklarin neden olduğu ve bir baktım birçok rahatsızlık da yazıyordu bana uyuyordu. Bende oto immun araştırma istedim. Çocuk hastanesinde alerji immunolojı bölümü yetişkinlere de bakıyormuş oraya gittim. Ora genetik araştırdı aynı zamanda.

Sandık Tatil 6 yıl

Zerrin hanım bağışıklıkta sorun yokmuş çok sevindim adınıza. Zature için çok dikkatli olun. Belli dönemlerde çok hasta ediyor. Yumurtlama zamanı gibi düşünun.

Sandık Tatil 6 yıl

teşekkürler Sandık Tatil hanimcigim.. Zatürrre hiç olmaadim.

Zerrin İlkaya 6 yıl

inşallah olmam.. Prevenar 13 asisini oldum.

Zerrin İlkaya 6 yıl

Aman olmayın zaten. Kimse hasta olmasa keşke. Sizede çok geçmiş olsun. Rabbim size ve tüm hastalara acil şifalar versin.

Sandık Tatil 6 yıl

amin... Bütün hastalara Allah şifa versin.

Zerrin İlkaya 6 yıl