Öğretmen idareye karşı çıkıp ortak sınav yaptırmayabilir mi?

Arkadaşlar, okulumda ortak sınav denen bir şey var. Bunu idare kabul etmiş. Her dersin zümresi bir gün belirliyor, diyelim 3 ocak prş günü 3.sa din sınavı yapılacak. O gün 3.saatte sınıflarda Türkçe, Mat. Dersi varsa bile o saatte ortak sınav oluyor. Türkçe öğrtmeni kendi dersini sınava vermek zorunda kalıyor. Öğretmen idareye karşı çıkıp yaptırmayabilir mi? Idarenin böyle yapıp dersinizden çalmaya hakkı var mı ?

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
49
49 CEVAP

Ya siz de yardımcı olun ne var yani. 1 saatinizi verseniz yardimci olsanız noluyor yani. O bir derste atomu mu parcaliyorsunuz

E

sizin tuzunuz kuru galiba. Sorunlu okullar var ve her öğretmen işine geldiği gibi gün belirleyip sizin dersinize bilerek yazılı yaptırıyor ki kendisi uğraşmasın bu tür şeylerle diye.. Bi konu anlatıcaksınız veya yetiştireceksiniz kimse size hiçbişey söylemeden elinize yazılı kağıtları tutuşturuyor, bilmem anlatabildim mi?! biz eşek başımıyız bize bile haber verilmeden hemen o an bi ders öncesinde sınav yapmak zorundaymışız gibi davranılsın! Kimse kimsenin yükünü çekmek zorunda değil.

Cansu Büyükcafer 5 yıl

Neden tuzum kuru olsun siz de ben de ogretmeniz. Sorunlu olmayan okul mu var memlekette.

Emrullah Lennon 5 yıl

Cansu Büyükcafer hocam siz sınavlarınızı nasıl yapıyorsunuz? Sizde yazılı kağıtlarını baska öğretmene verip yaptırmıyor musunuz?

Bektaş Cayrancı 5 yıl

Ben kendi dersimde yapıyorum. Kimsenn dersine mani olmuyorum. Ama bu sene tam 1 hafta hiç ders işleyemedim milletin sınavını kendi dersimde yapmaktan. Bir de kendi dersinde o adamın sınavını idareden almadın diye suçlu oluyorsun. Laf söylüyor sanki sen hizmetli gibi bir de adamın sınavını yapacaksın getireceksin koyacaksın vs.

Naersh Harnupdalı 5 yıl

Bektaş Cayrancı evet

Muhterem Özkefe 5 yıl

Ortak sınav

Muhterem Özkefe 5 yıl

evet üşenmiyorum kendi dersimde kendi sınavlarımı yapıyorum. Yukardaki beğenen tayfa da aha o sınavı birilerine dayatayım gitsin diye tayfa, haydi rastgele.

Cansu Büyükcafer 5 yıl