Öğretmen idareye karşı çıkıp ortak sınav yaptırmayabilir mi?

Arkadaşlar, okulumda ortak sınav denen bir şey var. Bunu idare kabul etmiş. Her dersin zümresi bir gün belirliyor, diyelim 3 ocak prş günü 3.sa din sınavı yapılacak. O gün 3.saatte sınıflarda Türkçe, Mat. Dersi varsa bile o saatte ortak sınav oluyor. Türkçe öğrtmeni kendi dersini sınava vermek zorunda kalıyor. Öğretmen idareye karşı çıkıp yaptırmayabilir mi? Idarenin böyle yapıp dersinizden çalmaya hakkı var mı ?

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
49
49 CEVAP

Bir tarafta proje siniflari diger tarafta okuma yazma bilmeyen ogrenciler var nasil ortak sinav yapilrki ortak sinav bence bir tarafa zulum

D

hocam mufredat bir tanedir. Zeki cocuga ayri digerine ayri hazirlanmaz. Sinav sorulari cok kolay, kolay, orta ve zor sorular esit dagitilarak hazirlanir. Her ogrenci seviyesi kadar cevaplayabilir ve hakettigi notu alir.

Emel İmel 5 yıl

Hocam cocuklar arasinda ucurum var carpim tablosunu bilmeyen cocuga neden zor soru sorayim cocuklar senelerdir yapilan bu sistemle ozguvenleri bitmis yapamam anlayisi kafalarina yerlesmis dersleri sevmez hale gelmis derslere kusmusler resmen

Dursn Tunçdoken 5 yıl

ne diyebilirim ki hocam. Aklima eski gunlerim geldi. Benim okulumda boyle bir durum soz konusu degil. Veliler ve ogrenciler dersleri onemsiyorlar. Bir turlu basaramayanlar da var ama onlarda cok kolay ve kolay dedigim o sorulari yapabiliyor biraz gayretle. Yani hersey olmasi gerektigi gibi ama her okulda ayni durum yok. Zamaninda ayni seylerle karsilasmis biri olarak sizi anliyorum.

Emel İmel 5 yıl