Öğretmen idareye karşı çıkıp ortak sınav yaptırmayabilir mi?

Arkadaşlar, okulumda ortak sınav denen bir şey var. Bunu idare kabul etmiş. Her dersin zümresi bir gün belirliyor, diyelim 3 ocak prş günü 3.sa din sınavı yapılacak. O gün 3.saatte sınıflarda Türkçe, Mat. Dersi varsa bile o saatte ortak sınav oluyor. Türkçe öğrtmeni kendi dersini sınava vermek zorunda kalıyor. Öğretmen idareye karşı çıkıp yaptırmayabilir mi? Idarenin böyle yapıp dersinizden çalmaya hakkı var mı ?

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
49
49 CEVAP

Çalmak olarak yorumlamayın hocam

B

1 haftam gitti. Konular yetişmedi. Suçlu benim o zaman gene.

Naersh Harnupdalı 5 yıl

Yok sen değilsin. Herkesin. Bir dersi ya da haftası gitti. Naersh Harnupdalı

Buket Yurttaş 5 yıl

Benim bir sınıfa 6 saat, adamın 2 saati var. Ortak sınavlar hep 3.saatlerde yapılıyor. Benim daha çok dersim gidiyor anladın mı bana daha çok denk geliyor.

Naersh Harnupdalı 5 yıl

Başka şikayetçi yok mu. Konunun olumlu olumsuz çözücüsü gene müdür beydir

Buket Yurttaş 5 yıl

Konuların bazılarınıda ya hızlı geçer müfredat planı tutturursun(çocuklarda me kadar anlarsa)ya da anlamadan konu geçmezsin. Planı boşverirsin. Seçşm senin

Buket Yurttaş 5 yıl

Cozum odaklı yaklaşın. Bu hafta carsamba 3. Sa ise haftaya 5. Saat diger haftalarda gun ve saati değiştirerek uygulatabilirsiniz. İdarenizin buna karşı çıkacağını zannetmiyorum

Cem Ümmetimuhammed 5 yıl

Cem Ümmetimuhammed Bunu yapmak için hem koca idareye hem de o anki atıyorum tüm din hocalarıyla tek tek görüşmen lazım. Önceden alıyorlar kararı sene başında belli 3. sınavın ne zaman kaçıncı saatte olduğu. Senin yüzünden sınavımızı değiştiremyiz derler. Yani yapmaz kısacası.

Naersh Harnupdalı 5 yıl

Idare ve öğretmenler odaniz cok anlayışliymis o zaman

Cem Ümmetimuhammed 5 yıl