Öğretmen, öğreten olarak değişmeli mi?

''Öğretmen''
''Öğreten''
olarak değişmeli midir ???

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Öğretenin kapsamı dar öğretmenler okulda ve okulun çevresinde neler yapmıyor ki

U

İyi veya çirkin etrafımızda küçük, etkisi büyük münferit hadiseleri, tüm öğretmenlerimize maal etmek doğru değil. Çünkü takdir edersiniz ki, öğretmenlerimizin hepsi eşit şartlarda çalışmıyor. Yasalarda, mevsimleri. Şartları, metrobüsle, eşek, katır, yaya görev yerlerine giden öğretmenlerimizi dikkate almadan aynı tutmaktadır. Öyle sıcak odadan ahkam kesmek doğru değil. Bende öğretmen değilim. Emekli bir zanaatkarım.

Metin Kerimov 5 yıl

metin bey beni yanlış anlamışsiniz. Öğretmenin okulda bazen boyacı bazen tamirci bazen hademe bazen bahcivan bazen psikolog vs. Olduğunu bilen bilir. Yani öğretmen sadece öğreten değildir. Ayrıca bende bir öğretmenim

Uğur Uca 5 yıl

Uğur Uca , Geçmiş öğrencilikler sancılı olmuştur. Hiç şüphesiz. Ancak bugün bazı kardeşlerimiz öğretmenlerimizin fedakarlıklarını hiçe sayıyorlar. Maaş alıyor. Tabiiki yapacaklar gibi sığ düşüncelerle yazışıp, konunun özünü kaçırıyorlar. İşi adeta siyasete getirmek istiyorlar. Oysa ben meslek lisesi mezunu ve piyasada zanaatkar olarak çalışıp, arkama bakmayacak güvende usta yetiştirdim. Ve emekliyim. Cevaplar kişileri rencide etmek adına kesinlikle değil. İşimize geldiğinde istişare adını koyuyorlar ya. Bizde hasbel kadar istişare ediyor kabul edilelim ne var. Değil mi?

Metin Kerimov 5 yıl