Öğretmenevlerinin statüsü hakkında öğretmen yorumları

Merhaba arkadaşlar. Yaz tatilinde, bir öğretmenin ihtiyacı olduğu anda, öğretmenevleri dolu deniliyor. Biz kalamıyorken öğretmen olmayanlar rahatlıkla kalabiliyorlar. Öğretmenevlerinin statüsü otel statüsünden çıkarılmalıdır. Bunla ilgili neler düşünüyorsunuz arkadaşlar?

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
60
60 CEVAP

Kesinlikle. Ve askeriye gibi puan sistemi olmalı. Puan sistemi nedir? Puan sisteminde tesislerden yararlanırken puan düşer yararlanılmayan sürelerse puan yükselir. Böylece herkes her sene gidemez. Puana göre başvuruyla gidilir. Çok uzun süre öğretmenlik yapan değil çok uzun süre tesislerden faydalanmayan hak sahibidir. Örneğin senelerce hiç kullanmayana ard arda 2 3 dönem de çıkabilir. Askeri kamplardaki sistem aşağı yukarı budur. Biz de bastır parayı al odayı, öğretmensen gelmesen daha iyi mantığı var.

E

Mantıklı bu durumda zaten hiç yararlanamıyoruz. Hem düğün dernek olaylarında hem de gezi durumunda bizi mağdur ediyorlar. Bizim evimiz güya ama yararlanamayan insanlarız

Oktay Kaysi 6 yıl

Zaten öğretmen kartı var ona bırıkebılor puan olabılır

Rasul Unutmaz 6 yıl

Kartı bilmem hocam ama askerler bu sistemi bilgisayarların bu kadar gelişmiş olmadığı 1990'lı yıllarda çatır çatır kullanıyorlardı. Muhtemelen daha da önce. Forum elde doldurularak posta ile veya askeriyeye bizzat formun elden teslimi ile başvuru yapılırdı.

Engin Doğruyürür 6 yıl