Öğretmenevlerinin statüsü hakkında öğretmen yorumları

Merhaba arkadaşlar. Yaz tatilinde, bir öğretmenin ihtiyacı olduğu anda, öğretmenevleri dolu deniliyor. Biz kalamıyorken öğretmen olmayanlar rahatlıkla kalabiliyorlar. Öğretmenevlerinin statüsü otel statüsünden çıkarılmalıdır. Bunla ilgili neler düşünüyorsunuz arkadaşlar?

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
60
60 CEVAP

Saygi değer hocalarim, tatil yörelerindeki öğretmen evlelerinde yer bulamadiginiz için bu kadar isyandasiniz... Geçen hafta sonu çorum, un bi ilçesinde iki akşam ögretmen evinde kakdim... Ilk akşam özellikle sordum kaç kişi oldugunu 32 odali ögretmen evinde ben dahil 6 kişi idik. Peki bu tesis dişaridan müşteri almaz ise burasi nasil dönecek? Bunun gibi iç bölgelerdeki ögretmen evlerinde, ögretmen ne zamn ihtyaç duyarda kalir?
O ilçeye atandığı zamn bir iki hafta galiba, sonrasi kiraya çikar. Bazi devlet kurumlarinin sahil kenarlarinda ailesi ile tatil yapabilecekleri tatil tesisleri varr... Tatil amaçli ise MEB inde bu tür tesisleri olabilir...

R

Hocam Gaziantep, Hatay/Antakya, Van, Erzincan... Bir kaç yer daha vardı ismini hatırlayamadığım ve gittiğimde yer bulamadığım. Şunu eklemeliyim 3 gün öncesinde bir kaçına telefon edip oda rezervasyonu yaptırmak istedim ve aldığım cevap doluyuz hocam 4 gün sonra odamız var dediler. Bu yoğunluğun sebebi nedir diye sorduğumda polis düğünü var akrabaları gelmiş doldurdular dedi.

Umut Yıldırımek 6 yıl

Hocam tatil beldesi olmasına gerek yok. Gideceğim yer ne sahilde ne tatil yeriydi, bir ay öncesinden arıyorum dolu nedeni işte bilmem kimin kulübü grubu gelmiş onlar kapatmış.

Oktay Kaysi 6 yıl