Öğretmenevlerinin statüsü hakkında öğretmen yorumları

Merhaba arkadaşlar. Yaz tatilinde, bir öğretmenin ihtiyacı olduğu anda, öğretmenevleri dolu deniliyor. Biz kalamıyorken öğretmen olmayanlar rahatlıkla kalabiliyorlar. Öğretmenevlerinin statüsü otel statüsünden çıkarılmalıdır. Bunla ilgili neler düşünüyorsunuz arkadaşlar?

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
60
60 CEVAP

3 hafta önce rezervasyon yaptığınızda kalabiliyorsunuz. Ancak kamu kurumlarının misafirhaneleri öğretmenevlerinden çok kaliteli. İstanbul Aksarayda anadolu üniversitesi misafirhanesi mesela harikuladeydi.

S

Ben bir ay önce aradım deniz kıyısı olmayan bir yerde diyor doluyuz iki tane var iikisi de dolu yuh dedim.

Oktay Kaysi 6 yıl

Demek ki şu misafirhanelerde de kalınabilir. Hem de güzelmiş

Oktay Kaysi 6 yıl

hocam bursada tubitakta edirne de dsi istanbulda anadolu üniversitesinde kaldım. Ancak bir gelibolu öğretmenevi vardı ki iğrenç ötesi. Oda da sıcak su akmıyordu gerisini siz hesap edin. Boşverin öğretmenevlerini kamu misafirhanelerini şiddetle tavsiye ederim. Tabiiki bu misafirhanelerinde hiçbiri mükemmel değildir. yorumlara bakarak ayarlayın. Öyle yapıyorum.

Serkan Albayram 6 yıl

Mantıklı hocam teşekkürler. Hem yorumlara hem de yerin durumuna bakılıp tercih yapılmalı haklısınız. Ben apart tutuyorum ama her ilde olmaz o iş hem de daha maliyetli oluyor evler

Oktay Kaysi 6 yıl