Öğretmenler birleştirilmiş sınıfları nasıl okutmalı?

Arkadaşlar aranızda 1-2-3-4 (hepsi bir arada sınıfı ) birleştirilmiş sınıf okutan var mı? Neler önerirsiniz? Nasıl ilerlemeliyim?
kafası karışık, telaşlı, pişman, çaresiz... Hissediyor

Ş
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
30
30 CEVAP

şeyda hocam. Allah kolaylık versin. Panik yapmayın. Sistematik ilerlerseniz çok kolay ilerlerler. Öğretmenli dersler ve ödev saatleri diye ayır. İnternette birleştirilmiş sınıf planları var. Aynen uygula. Okuma seti çok faydalı olur. Asıl öğretmenlik oralarda öğrenilir. Sabrın sonu selamettir derler.

H

Hocam hangi seti önerirsiniz topses nasıl sizce çalışkan arı alacaktım yokmuş burda

Şeyda Çilsal 5 yıl

Setin markası önemli değil bence. İçeriğini kontrol edin. Çok fazla tekrar olmasın. Çocuklar çabuk sıkılmasın. Çok az da olmasın parmaklarının gelişmesi lazım. Görselliğe dikkat eden setler var. Buz devri çizgi film kahramanlarını falan kullananlar var. Çocuklar çok büyük bir heyecanla çalışıyorlar. Bir de sınıfta buz devrini izletirsin. Motivasyon süper oluyor. Biz bunları yaptık bir buçuk ayda %80 okumaya geçti. Eskiden Nasreddin hoca ile okuma yazma öğretimi cd si kullanırdım. Çok faydasını gördüm. Eba. Gov. Tr de portallar var. Onları incele. Ödev konusunda hazır ödevler var oralarda da. İşin büyük bir oranda kolaylaşır.

Haluk Dalbalta 5 yıl