Öğretmenlikte hastalık yüzünden alınan rapor nasıl uzatılır?

Arkadaşlar merhaba.
Şimdi görev yaptığım ilçeden 10 günlük rapor aldım diyelim, sonra memlekete gittim ve raporumun son günü Çarşamba yani Perşembe iş başı yapmam lazım. Ben Çarşamba günü gidip sağlık ocağından raporumu uzatabiliyor muyum? Yoksa şehir dışında olduğum için yine raporumun son günü acilden mi almam gerekiyor?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
25
25 CEVAP

Yapmayan arkadaslar guncel olalim birazcik. Boyle bi ayrim yok. Tek hekim raporu 10gundur bunun devamina en fazla 1kez daha tek hekim raporu yani 10gun alabilirsin bundan fazlasi heyete girer zaten suan bu konumuz degil. Tekrar soyluyorum tek yapman gereken sey raporunun bitecegi son gun diger raporunu almaktir ve istedigin yerden alabilirsin

Ö

Benim bildiğim de bu şekildeydi hocam milli eğitimi arayıp sordum onlar da raporun bitmeden acilden alabilirsin dediler? Ben de araştırayım dedim. Yazılı bir yerde var mı hocam mevzuatta ?

Sena Balıkcı 5 yıl

657nin izin yonetmeliginde var hocam. Siz bana guvenin dedigim tek dikkat etmen gereken bitmeden alman olacaktir

Özkan Altundal 5 yıl

com-fybnt9bc0vecqjp2qmjg.jpg

Özkan Altundal 5 yıl

Ben idarede de calistim sayin hocam dedigim gibi usulune uygun bi sekilde yapin hic bi sikinti olmaz

Özkan Altundal 5 yıl

Şimdi hocam ben cuma günü çalıştığım yerden rapor aldım diyelim, raporum salı günü bitiyor ve ben şehir dışına çıktım. Salı günü şehir dışından sağlık ocağından rapor alabilir miyim?

Sena Balıkcı 5 yıl

Hocam 20 değil bir senede 40 gün memurun rapor hakkı tek doktordan 10 10 10 10 alınabilir 20 degil

Pınar Tüzünoğlu 5 yıl

Valla sasirarak okuyorum yazdiklarinizi sayin hocalarim. Mesleki egitimler yetersiz demekki ya da cok yuzeysel alindi neyse merak edenler yonetmeligin ilgili yerlerine bakarlar kulaktan dolma, ogretmenler odasi konusmalariyla buraya yazmayalim.

Özkan Altundal 5 yıl