Okulda hırsızlık durumlarıyla karşılaşınca öğretmen ne yapmalı?

Merhaba Arkadaşlar
Okulda hırsızlık durumlarıyla karşılaşınca ne yapıyorsunuz ?
Kitap için topladığım 200 tl çalındı nasıl davranmam lazım bilemiyorum ...

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
76
76 CEVAP

En son edirnede laptop aşıran bebe müdürün hayatını kararttıydı. Her sözünüz bir yerlere çekilebilir. Giden gitti malesef ülkede linç kültürü hakim şu aralar. Hoca çocukların psikolojisini bozdu derler haberiniz olsun.

B

hocam sözlere dikkat tüm dünyada 10 yaşındaki cocuk için kullanılan tabir nedir. Ne yaptığını bilmeyen ve cezai sorumluğu olmayan cezai sorumluluk 12 yaşında başlar 15 yaşında tamama erer sen 10 yaşındaki bir cocuğu hırsızlık ile dünyanın hiç bir yerinde suçlayamassın çocuk gelişimini bu kadar bilmiyorsan öğretmen olma hadi oldun müdür olma

Erkan Demirat 6 yıl

Evet müdür ihtiyarligin ve eski öğretmenliğin verdiği bosbogazlikla bir öğrenciye söylenmemesi hele ki herkesin içinde hiç söylenmemesi gereken bir davranış sergilemiştir. Geldiğimiz noktada artık biliyoruz ki müdürün yaptığı davranış çocukta telafisi mümkün olmayan yaralar açabilir. Buraya kadar hemfikiriz. Ama arkadaş öyle bir ortam var ki millet elinden gelse müdürü idam edelim diyecek. Yani ortada bir ayarsızlık var. Olan olmuş müdürü alırsın görevden zaten O da hatasını geç de olsa anlamıştır. Hangimiz hata yapmıyoruz büyük konuşmaya da gerek. Geçenlerde emrah serbes denen kişi ickinin faydalarını anlatıp da alkollü trafik kazasında 3 kişiyi ezmesi geldi aklıma.

Bilal Rıza 6 yıl