Özel hastanede acilden doğuma yönlendirince muayene için ücret istiyorlar, her yerde böyle mi?

Kizlar bu aksam ozele acile gittim dogum katina yonlendrdiler gttim ama 200 tl verirsen doktor gelir muayne eder dedi ler sacma deglmi parasiz bebege ne bakyolar ne dokunuyolar. Sizin orasi da oylemi

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
24
24 CEVAP

özellern hepsi öyle bnmde 7 8 haftalıkken hafif kanamam olmştu gittim 150 tl ye geldi doktor. Kadın doğum varsa nöbetçi o zamn belki alınmaz.

A

Ben doktorm gelsin demedim canm kimse ilgilnmediki

Songül Şarıl 6 yıl

Yok bnmde doktorm deildi ilk defs gittiğim bi doktor. Sormaları gerekiyor o saçma olmş bize sordular bnde korktuğum için gelmesini istedm. Ama size sormadan nasl çağırıyorlar çok saçma.

Aycan Kapcik 6 yıl

Ben siz bakin bari dedim biz bakamyz doktor gelmeli anca dedi mecbur yapti lar yani bnce sirf para vermek icin

Songül Şarıl 6 yıl

Aynen sırf para için zatn yazık günah. Kendi doktorunmuydu peki

Aycan Kapcik 6 yıl

Kendi doktorm du canm

Songül Şarıl 6 yıl

Kendi doktornun öyle bişry yapmaması lazm hemşire flnn birine yönlendirmesi lazımdı. Ya malesef bazı hastaneler hatta çoğu özeller para için sağlamken bile para kazanacak yer arıyorlar. Allah Hidayet versin inşaallah.

Aycan Kapcik 6 yıl

Pazartesi gdiecem saracam doktora neden oyle yaotiniz diye

Songül Şarıl 6 yıl

Aynn canm mutlaka sor. Öyle yapmamaları gerekir. Sonuçta onn hastasısın yönlendirmesi lazm.

Aycan Kapcik 6 yıl

Doktor bey Ben hastanye gittim ama hic bi seklde muayne edilmedim ozel olarak doktor gelsin diye de beklemedim ordaki hic bir ebe muayneden anlamiyormu 200 tl vermeyip doktor gelemzse o insan ordan bos bos geri mi eve gonderiliyor ?

Songül Şarıl 6 yıl

Bunu yazsam ona sacma mi oluyor canm

Songül Şarıl 6 yıl

Aynen öyle ki o hastanenin hastasısın. O hastaneye gitmsen normalde doktor ücreti almaları normal ama o hastaneye gidiosn sürekli. Ebeler bakabilirlerdi. Bakalm ne diyecek doktorn cnm.

Aycan Kapcik 6 yıl

Yo bnce yaxabilirsin. Gayet açıklayıcı yazmışsın.

Aycan Kapcik 6 yıl

Bende doktormla watsaptn herşryi konuşurum. Sonuçta onun hastasısın ve yardımxı olması gerekiyor. Bn aklıma takılan yada hafif sancı leke bişry glsn watsaptn yazarm ya öneride bulunur ya da hemen gel der. Sen yaz ağrınıda söyle bakalm ne diyecek. Belki yönlendirir hastaneye en azndan için rahat eder.

Aycan Kapcik 6 yıl

Ben hastaneye gitmeden once derdimi anlattm bana hastaneye git dedi sadece

Songül Şarıl 6 yıl

Aa hastaneye git demiş. Ee o zaman hastane nie ilgilenmedi. Şimdide bu msjı yaz istersen cnm. Hastaneye ynlendirdiniz ama bana bakan olmadı sizin glmeniz içinde para istediler bende eve geldm die bilgisi olsn.

Aycan Kapcik 6 yıl

Tam canm tessekkur ederm cevap verecgini sanmyorm gerci

Songül Şarıl 6 yıl

Olsun canm sen yaz haberi olsun bebeğinde hreketlerini takip et bence ağrın yine olursa yarn muhakkak tkrar git. Cvp vermezsede kontrole gittiğinde söylersin.

Aycan Kapcik 6 yıl