Panik atak hastalığı nasıl yenilir?

Panik atak hastalığı nasıl yenilir?
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
126
126 CEVAP

Neredeyse bütün yorumları okudum her kafadan ayrı ses, kardeşim önce nedir bu panik atak hıı? Bir pisikolojik rahatsızlık, bunun beslenmeyle, yok hacamatla, yok yürümekle tedavisi ne alaka yaaa, iyi bari kurşun döktürün diyen olmamış! Kardeş tıbbi destek almadan olmaz bir, ikincisi kendi kendinizi terapi, zevk ve keyf aldığınız işlerle meşguliyet yaratıp beyninizi boşaltıcaksınız, yani kendinize hobide yaratabilirsiniz en güzeli evinizin bi köşesini resim yapmaya ayırabilirsiniz, resim yapmak bu tedaviye çok elverişli çok uzun süre yanlız kalmamaya bakın. Tavsiyelerime uyarsanız çok kısa sürede iyileşirsiniz, geçmiş olsun.

H

Kesinlike size katılıyorum

Nazik Camuz 6 yıl

Başına gelmedi ya konuşursun tabi ben yıllarca çektim tedavi edemedi doktor efendiler yutturduklari haplarda kâr kaldı onlara. Hacamatla iyilestim kendime geldim sen ne anlatıyorsun

Ahmet Kamaz 6 yıl

Ahmet Kamaz Yürü git diyecem sanada terbiyem müsade etmiyor, ben bu rahatsızlığı atlatan biri olmasaydım bunları yazmazdım, kardeşim önce hastalığın tıbbı tanımını öğren ondan sonra konuş, bilip bilmeden uluorta sallama.

Hayri Cinbar 6 yıl

Peki, tıbbı kabullenemediğinden olsa gerek, ben sallıyo olayım.

Hayri Cinbar 6 yıl

Hayri beyin tüm söylediklerini doktorda söylüyor ama sizinkini ilkkez duyuyorm

Mukadder Oztrk 6 yıl

Ahmet Kamaz kardeş, yine sana kıyamadım. Bak bilimsel konuşalım çok şükür iyileşmişsin umarım öylesinizdir, bu hastalık bi çeşit beyinle ilgili kişilik bozukluğu altında yatan geçmişte yatan bir sürü faktörler olduğu gibi, irsiyetlede bağlantılı olduğu saptanmıştır beynin algı ve yargısıyla ilgili bir rahatsızlığı hacamatla tedaviye bağlamak alınma be güzel kardeşim ama çok çok saçma. Ha hacamatın tıbben uygun görülmesede belki vücüda faydası olabilirmi bilemem. Ama düzenli kan bağışında bulunursanız o daha faydalı derim, çünkü vücuttaki kan tazelenir tazelenirkende hücrelerinizde canlanır yenilenir, kendinizi daha dinç hissedersiniz, sağlıcakla kal.

Hayri Cinbar 6 yıl