Panik atak hastalığı nasıl yenilir?

Panik atak hastalığı nasıl yenilir?
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
126
126 CEVAP

Panik atak diye bişi yok insan beyni kendi kendine komut verip kalp krizi geçirip ve hatta durduk yere bayıltabilir de.. Ama herşey bizim elimizde böyle durumlarda daha pozitif düşüncelere verin kendinizi açın rahatlatıcı bir müzik.. Kış aylarına geldik bakınız, güzel sıcak bi duş alınız ve derin derin nefes alışverişleri yapın hatta diyaframdan alınız nefesinizi.. Ve düşünün çoook güzel masmavi bir denizdesiniz hafif hafif deniz dalgası geliyor hava günlüük güneşlik.. Ve yine güzel deriin nefes alın şükür edin ve diyin ki ben çok değerli bir insanım kendimi çok seviyorum çok şükür ki başka rahatsızlıklarım yok kimseye muhtaç değilim.. Ve en son ne zaman kendiniz için bir şey yaptınız kendinizi ödüllendirdiniz mıtlu oldunuz.. İnancınız tam olsun teslimiyet Rabbimizimdir ona teslim olunuz gerisi boş.. Allah başka dertler vermesin geçmiş olsun

M

Deniz gözümün önünde canlandı okurken bende fazlasıyla panik olan biriyim. Ve düşündüm de yıllar oldu kendim için hiç bişey yapmadım ne yapıcamı bile bilmiyorum kendimi unutmuşum resmen. Güzel yazınız için teşekkür ederim.

Fatma Gokpınar 6 yıl

Rica ederim.. Birine dokunabildiysem ne ala.. Ben en son kendim için tenise yazıldm accaip mutlu olmuştum gittim araştırdım raket aldım gittim tenis ayakkabısı aldım imkanlarım çok elverişli olmadığı halde ama nasıl mutlu oldum anlatamam o hareket benim var olduğumu gösteren bir adımdı benim için 3 yıl oynadım. Bunun gibi sizde kendi hikayenize bir adım atın ve gerisi gelsin geç değil hiç bişi için adım atmazsan asla başaramazsınız. Buna benzer insanlar kendilerini nasıl terapi edebileceğini bulmalı bir müzik olur vs..

Meltem Dmr 6 yıl

@bioenerjibilimi

Çetin Güvendir 6 yıl

O başka bişi

Meltem Dmr 6 yıl

Facebookta Bioenerji Bilimi diye bir sayfamız var. Bi inceleyin, derim.

Çetin Güvendir 6 yıl

Bio enerji herkeste var olan ama bunu kullanmayı bilmeyen bir insanız ben bunu uyguluyorum bir çok kişiye

Meltem Dmr 6 yıl

Eğitimli insanlar tarafından yapılması gerekiyor tabi.

Çetin Güvendir 6 yıl