Pedofili nasıl bir hastalıktır? neden insanlar Pedofili olur?

Pedofili olanlar hakkında neler düşünüyorsunuz??sizce nasıl bir hastalık ve neden bu hastalığa düşüyor bu insanlar.

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
21
21 CEVAP

genetik olabilir

F

Nasıl olur ki sapıklık genetik olamaz bunu acar misiniz

Handenur Ichı 5 yıl

babadan oğula geçiyor demek istemiş sanirimalakası yok ablacimalimden zalim, zalimden alim doğar sözü tanıdık gelebilir belki size..hatırlatmak bağdabinda..insanlara hiçbir şekilde o gözle bakmamanizi tavsiye ederim.yani babası hırsız diye oğluda hırsız olacak gibi bir düşünce yanlış bir düşüncedir.Saygılar. .

Orhan Erkkoglu 5 yıl

ben büyüklerimden duydumu söyledim şepten olurmu şeker şinsine çeker babası dolandırcı olan birkaş kişiyi tanıdım aynı gen dedimiz yüz yılğeriden gelebilir

Fatma Bozdag 5 yıl

Örneğin Ebu gibi bir küfür erbabının oğlu olan İkrime, Müslüman olmuş ve şerefli sahabeler listesinde yerini almıştır. Öte yandan, Hz. Nuh (as)’ın bir oğlu, babasından ayrı düşmüş ve zalimlerden olmayı tercih etmiştir. Bu örnekler de göstermektedir ki, gerçekten zalimden alim, alimden zalim doğduğuna dair örnekler mevcuttu.. alıntıdır ablacım sizin için. Olduğu gibi kopyaladım. Görüldüğü üzere atalarımız bazen tekerleme misali soylemistirler bunu.fakat bilmemiz gereken ortada bir istisna soz konusu değildir. Yani çocuk kendisine özgü bir karaktere sahiptir..saygılar. .

Orhan Erkkoglu 5 yıl