Pi Fi Çi okuyucu yorumları

Bu kitapları okuyanlar varmı.? Sizce okumalımıyım yani uzun zamandir kitap okumayi bıraktim bunlardan başlasam bana bişeyler kazandirirmi, veya başka kitap tavsiyesi olan varmı.

com-619zpeo3yp4dbv1gjcq5.jpg
R
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
36
36 CEVAP

Uzun bir ara verilmişse bu kitaplar yeni bir başlangıç için uygun değil bence, bunlar % 70 erotik ...

M

Çok sağolun tavsiyeniz için.

Ramazan Serfin 5 yıl

Erotik diye kitapları karalamaya çalışmayın, herkes her şeyi kendi kapasitesi kadar algılıyor, orda anlatılmak istenen şeyler çok başka, siz sırf erotik olmasına odaklanıp ne anlatılmak istendiğini anlamamışsınz.

Canan Yurddan 5 yıl

Ramazan Serfin bu kitaplar anlamak isteyenlere çok şey katar, okur değil anlayan olmak lazım. İçerisinde çeşitli bilgiler var, bunları netten de araştırabilirsiniz, bilimsel verilere dayanan bilgiler, tarih, din, sağlık, psikoloji her şey...

Canan Yurddan 5 yıl

Canan Yurddan Hocam çok haklısınız tavsiyeler için çok teşekürler kesinlikle araştiracam hayırlı gecer dilerim size.

Ramazan Serfin 5 yıl

Evet geri kalan % 30 bu anlattıklarınızdan oluşuyor canan hanım, karalamıyorum olanı söylüyorum.

Mesut YükselArslan 5 yıl

Keyifli okumalar diliyorum

Gizem Dabanıyastı 5 yıl

Gizem Dabanıyastı tşkurler

Ramazan Serfin 5 yıl

Mesut YükselArslan bana göre öyle değil, bakmakla görmek arasında fark var.

Canan Yurddan 5 yıl

Erotik diye kitapları karalamayın diyor ya Karalanmış bir şey yeniden neden karalansın ki? Ülkemizde en çok okunan türler arasında bu tip erotik yayınlar. Elbette ki sebepler farklı olacak, elbette ki biz vatandaşımızın erotik olan kısımlara takılmadığını(!) ve bunlar haricindeki edebiyat dolu(!) olan bölümler için aldıklarını ve okuduklarını biliyoruz. Yoksa neden alsınlar ki değil mi? Sanki erotikliği merak mı edecekler? Sanki yeni fantazi arayışındalar mı? Bilinmeyene olan ilgiden dolayı mı bilmem ancak kitap sevgisi ile kitap üzerinden ticaret yapmak nasıl farklı durumlar ise bu tip kitapların yazarları kitaplarını hangi içeriklerle nasıl satacağını çok iyi biliyor. Daha fazla eleştirmeye gerek yok sanırım, anlayan için yazmaya dahi gerek bile yok

Ercan Sandikci 5 yıl

ercan ben kitapları okudum ve erotik olduğu için okumadım bu kitapları okuyup anlayan insanlar yazarın ne anlatmak isteğini çok iyi bilir ama sizin gibi anlamaya çalışmak yerine yargılayan sığ kafada insanlar bin kere de okusa anlamaz! Azra Kohen in çoğu konuşmasını dinledim, kitaplarını okudum, verdiği bilgileri araştırdım ve çok bilgi edindim sayesinde, kitaplarının çok satması için değil, o ne yazarsa hayata katkısı olması için yazan biri, kitaplarda anlatılmak istenen aşk meşk seks değil!

Canan Yurddan 5 yıl

ercan bey, merhaba. etiketlendiğim için yorumunuzu okudum. Hayatta cinselliği deneyimleneyim kaç kişi var? Peki cinsellik kötü, ahlaksız, terbiyesiz bir davranış mı? Eğer psikolojik bir kitap yazıyorsanız yani kitapların karakterlerini içsel motivasyonları ve kendilerine koydukları hedefler, o hedefleri koyma nedenlerini de göz önüne alarak yazmak zorundasınız. Ve tüm bu nedenlerin bağlandığı bölgedir cinsellik. Neden? Çünkü insan herşeyi herkesten saklayabilir ama cinsel fantezileri ve o fantezilere ulaşmak İçin harcadığı çaba, o çaba İçin seçtiği yollar onun gerçek karakterini ortaya koyar... Can Manay karakterini özellikle cinsel eğilimini ortaya koyarak yansıttım çünkü o karakter ile borderline karakter bozukluğunu işliyorum ve cinsellik CM’nin özünde kim olduğunu ortaya koymak İçin işlenecek en verimli toprak. O yüzden ilk kitapta cinsellik vardır. Ama sizin cinselliğin her hangi bir konuda işlenmesiyle ilgili probleminiz varsa ve neredeyse 2000 sayfalık bir hikayede toplam 12 sayfa içinse tüm bu dırdırınız o zaman 600 sayfalık yüzlerce sahnelik bir kitapta sadece buralara takıldıysanız o zaman lütfen bu açıklamamı ciddiye almayın ve bir daha muhattap olmayalım çünkü ben bu tip anlayış bozukluğu olan kişilerle muhattap olamam, kalbinizi de kırmak istemem. Çünkü Cinselliğin Allah’dan geldiğini, insanın yavrularının var olması İçin kutsal bir yol olduğunu, utanılacak, aşağılanacak bir şey olmadığını anlamamış birine ne anlatabiliriz ki... Canan Yurddan çok teşekkür ederim.

Azra Kapucuoğlu 5 yıl

Azra Kapucuoğlu benim anlatamadiklarimi çok güzel anlatmissiniz azra hanım ben teşekkür ederim.

Canan Yurddan 5 yıl

Çok güzel ozetledin Azra Kapucuoğlu

Gizem Dabanıyastı 5 yıl