Polonya'da Master için ulusal d tipi vizeden red yedim nasıl itiraz edebilirim?

Merhaba Arkadaşlar, Polonya'da master için Ulusal D vizesine başvurdum fakat "Vize geçerlilik süresi bitiminden önce Polonya Cumhuriyeti topraklarını terk etme niyetinizle ilgili kuvvetli şüpheler bulunmaktadır." gerekçesiyle vize başvurum rededildi. Bu durumda ne yapmam lazım? İtiraz etmem işe yarar mı yoksa tekrar mı başvuru yapayım?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
10
10 CEVAP

ayrıca AB temmuz ayı itibariyle merkezi bilgilendirme sistemine geçti, 1. derece akrabalardan daha evvel başka ülkelere eğitim amaclı yada turist olarak gidip o ülkeye mülteci başvurusunda bulunan, kalış amacını değiştirip kısa süre icinde evlilik yapan vb. Esas gelis amacı disina cikan var ise bu yeni basvuru yapan akrabaları kesinlikle etkileyecektir. Kuzeni Polonya'ya ögrenci olarak gelip üc ay sonra Almanya'da evlilik yapıp bu ülkeye yerlesen bir talebenin ekonomik durumu iyi olmasına ragmen gectigimiz ay vize basvurusu aynı sekilde reddedildi.

M

Bu şartlarda herhangi bir akrabam yok. Vfs de başvuru yaptığım sırada yetkili ödeme ile ilgili bir not aldı, ödeme yapılmamasının sebebi ödeme planının ileriki tarihte olmasıdır diye.

Servet Buka 5 yıl