Polonya'da Master için ulusal d tipi vizeden red yedim nasıl itiraz edebilirim?

Merhaba Arkadaşlar, Polonya'da master için Ulusal D vizesine başvurdum fakat "Vize geçerlilik süresi bitiminden önce Polonya Cumhuriyeti topraklarını terk etme niyetinizle ilgili kuvvetli şüpheler bulunmaktadır." gerekçesiyle vize başvurum rededildi. Bu durumda ne yapmam lazım? İtiraz etmem işe yarar mı yoksa tekrar mı başvuru yapayım?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
10
10 CEVAP

minimum 1-2 senelik masrafınıza gelen nakit olmalı demişsiniz. Ben de o kadar para olsa Polonya'da işim ne? Gider italya da ispanya da okurum. Zaten ücreti uygun diye polonya yı seciyoruz. Ben bu dediğiniz kriterleri karsılamadım 1-2 güne basvuru sonucum belli olur acıklarım burada.

O

1 seneden fazla vize zaten verilmiyor, o yuzden 1 seneden fazla zamana yetecek kadar para göstermenin bir anlamı yok... Ogrenciler icin gösterilmesi gereken meblağ aylık 1000zlden yılda 12000 + 2500zl geri donus teminati seklinde yapmaniz yeterli olacaktir (garanti olmasi icin 15bin TL gostermekte de fayda var) zaten vfsden yapilan basvurularda artik bu para meselesi 2 ana baslik altinda toplanmis ya kendi hesabinizda para gostermek ya size sponsor olan kisinin (noterden tahhutname de alarak) parayi kendi hesabinda gostermesi gerekiyor ve hicbir sorun olmuyor (kendi kafalarından sorun cikarmazlarsa) para miktarıyla ilgili konsolosluk sitesinden de bilgileri okuyabilirsiniz

Mert GüvençTürkyılmaz 5 yıl

ya zaten okul parası direk 3000 euro tekte yatırdım aylık gelir belli ve düzenli sponsor un. Ben sorun cıkacagını sanmıyorum. Daha önceden USA, Kanada, İtalya, İsviçre, İspanya vizelerim var. Oralarda dahi bu miktarları göstermedim.

Oğulcan Oremis 5 yıl

Bu yazdığım miktarlar zaten genelgeçer ibareler okul parasini yatirdiysan zaten senin için artı olur, vizelerinin olması da başka bir avantaj inşallah sorun çıkmaz

Mert GüvençTürkyılmaz 5 yıl

Vizem geldi arkadaşlar bu tarz rakamlar vs göstermedim bankada nakit sadece düzenli bir gelir vardı. Herkesin gönlü gibi olsun her şey. 3 aylık vermisler. Oturum kartına basvurucam kısa zamanda .

Oğulcan Oremis 5 yıl