Python django framework mü yoksa php framework mü öğrenmeliyim?

Merhabalar, web uygulama geliştirmeyi seviyorum. Web konusunda googleden araştırma yaptığım kadarıyla python için django framework karşıma cikti. Fakat bi yandan php ogreniyorum. Merak ettiğim nokta django bilmek web için yeterli mi? Yoksa zaman kaybı php ve frameworklerimi ?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Django güzel hocam, ben çok mutlu bir şekilde kodluyorum. Birazda aradığın şeyi bulma ve topluluk gerekli. Takıldığında soracağın bir yer; yada ihtiyacın olan şeyi kütüphanelerle çözme olanağı vs. İçin önemli. PİP kütüphanelerini django'da kullanıyorum, çokta güzel sonuç alıyorum.

Şimdi bir projem var. PHP ile yapacağım ama bu projeyi nodejs veya django ile lisans kontrolü yaptırıp php projesini çalışır hale getirmeye çalışacağım. Yani demek istediğim; kendini şartlama ihtiyaca yönelik devam et.

T

İşte hocam kendimi sınırlamak istemiyorum fakat Google vs. Dediklerine göre django yeter bende bu mantıkla niye php ile uğraşım dedim. Senin dediğin mantık sanırım az kaynak var yabancı dil varsa halledilir demek mi oluyor

Ahmet Yüksekyayla 6 yıl

Django candır gerisi heyecan. ihtiyaç duydukça 2-3 günde kasarsın php sıkıntı etme. MVC gibi paternleri öğren gerisi kolay

Tolgahan Gözala 6 yıl