QNB Finansbank güvenilir bir banka mı?

YATIRIM

Arkadaşlar selam. Bankada bir miktar paramız var. QNB FİNANSBANK ÇEKİÇİ HESAP'a yatırmayı düşünüyoruz. QNB güvenilir bir banka mı? Yatırım yapan arkadaşlar nerelere yöneliyor acaba ?

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP

En paraya yonel rahat et

K

hocam biraz bilgi verebilir misiniz? Çekici hesap 13,70 faiz veriyor ama yılda sadece 2 kez faizli çekme şansın var. 366 günlük hesap yapıyorlar. En parada ne gibi avantaj var ?

Mustafa Maraşlı 3 yıl

Simdi en para yeni acana yuzde 11 veriyor galiba gecelik faizi var gecelik faizde oldugu zaman istedigin zaman paranı cekebiliyorsun. Harcamalarda kolaylik sagliyo (ayda 1 kez istedigin bankamatikten para cekebiliyorsun) bir sikinti oldugunda direk ilgileniyorlar. Qnb altinda ama direk baglantisi yok musteri temsilcileri dahil farkli. En parada 32 49 gun 92 gun ve 181 gun gibi secenekler var bu gunlerdentam emin degilim yalnız

Kerem Taktak 3 yıl

İstediğin an cekebılırsın işlem ücreti hesap işletim ücreti yok. İki kurusfazla ıcın kendı paranı bir sene bağlama bankaya

Keles Köşker 3 yıl

Atıyorum 300 lira koyduk bankaya faizi nedir bunun bir hafta sonra çeksek hocam ?

Kadir Sağlar 3 yıl

hocam bu para bizim kara gün dostumuz diyelim. O yüzden çok gerekmedikçe çekmek istemiyoruz. O yüzden uzun vadeli olarak düşünüyoruz en karlısı ne olur diye.

Mustafa Maraşlı 3 yıl

300 lira bir hafta cok az bir sure 1 lira belki verir belki vermez

Kerem Taktak 3 yıl

Bence yatir en oaraya 181 gun vadeye hic bir hesap islemi ile ugrasma

Kerem Taktak 3 yıl