Radiusd -X yazdığımda "Failed binding to auth address * port 1812 as server default: Address already in use hatası

Microsoft Active Directory Kurulu ve Centos 7 ile domain entegrasyonu yapıldı. Üstüne FreeRadius kurulumu yaptım. Centos ntlm_auth sorgularına cevap veriyor. FreeRadius conf. Ayarlarını ntlm_auth göre ayarladım ayarların hepsi dogru radius servisi start durumdadır. Fakat Radiusd -X yazdığımda "Failed binding to auth address * port 1812 as server default: Address already in use
/etc/raddb/sites-enabled/default[59]: Error binding to port for 0.0.0.0 port 1812" Bu hatayı almaktayım 1812 ve 1813 portları kapalı gözüküyor. Radius kurulu olduğu makina da" netstat -anp | grep 1812" yazdığımda port açık olduğunu görmekteyim. Firewall kapalı açıkken de gene erişememekteyim. Konuyla ilgili olarak yardımcı olabilecek babayiğit var mıdır ?

U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
16
16 CEVAP

2 gun once ubuntu ustune freeradius kurup local kullanıcı ile switch ayarlamalarını yapıp 802.1x kimlik dogrulamasını yaptım bu kez centos uzerınde ntlm deneyim çalışmıyor. Freeradius wiki deki makaleye göre gidiyorum hersey dogru sekilde radius -X hatayı duzeltemedim için olay patlıyor.

U