Reddedilme korkusu yüzünden kimseye açılamıyorum

Otuzlarında ortalama görünüşlü biriyim. Kadınlar tarafından reddedilme kaygısı yüzünden artık ağzımın içine düşen bir kadına dahi ilgi göstermek içimden gelmiyor. Beraber olduğum her kadın için ortalama 6-8 kez de reddedildim. Yani yeni bir ilişkim olsun diye ortalama 6-8 kez reddedilmeyi göze almam gerekiyor. (Rastgele karşılaştığım kadınlar değil bunlar, çeşitli ortamlarda zaman geçirmiş olduğum ve bana ilgi göstermiş kadınlar) Reddedilince ikinci kez sormuyordum ama bir kadın arkadaşım "naz" faktörünü yok saymamam gerektiğini hatırlattı. Reddeden bazı kadınlar da ben yeniden arayıp sormayınca onlar aradılar ve beraberlik yaşadık. Reddedilince vazgeçmeyip tekrar girişimde bulununca bu sadece reddedilme sayımı yükseltmeye yaradı. Benzer deneyimleri yaşayanlar var mı? Tabi bir genelleme yapmak değil amacım ama yukarıda kısaca değinmiş olduğum deneyimlerden yola çıkarak bir erkek sizce ne yapmalı?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

ilk olarak kadınlara güzel sözler söyleyip sonra köşene çekileceksin. Sakız gibi olmak kazandırmaz. En basitinden yeni tanıştığın bir kadına. Sen bu zamana kadar gördüğüm en güzel rüyasın deyip köşene çekileceksin. Eğer bir başkası söylemediyse bir sabah ya günaydın mesajı gelir. Yada gün içinde moralim çok bozuk mesajı gelir

Ş

Bu da bir fikir tabi. Ama pek tutacağını sanmıyorum üstat.

Sola Susatan 5 yıl

tutuyor

Şerif Kpc 5 yıl

Benim taktiklerden kullanıyosun düşme oranı yüzde 70 80 bir iki güzel iltifat yarın mesaj: Daha uyanmadın mı ya uykucu

Hüseyin Tmbl 5 yıl

Şerif Kpc Hüseyin Tmbl Alınmayın ama, bunu taciz olarak kabul ediyorum. İnsanların taciz ederken etik değerlere dikkat edip etmediğini merak ettiğimden bunu denediğim sahte bir hesabım vardı. Sonuç olarak 4'te 1'lik bir kısmı daha 18 yaşına girmediğimi yazdığım için mesaj atmayı kestiler, fakat kalan 4'te 3'lük kısmı cevap dahi yazmasam "Nasılsın güzelim.", "Sen rüya mısın gerçek mi?", "Çiçem sexle aran nasıl." gibi tacizlerde bulundular. Ben bile bu tarz davranışlardan rahatsız olduysam, kimbilir kadınlar ne yapıyordur. Ben şahsen sevgilim değilse kimseye "güzelim" şeklinde mesaj atmam. Yani bu direkt olarak sözlü tacizdir.

Bora Kucukkisa 5 yıl

seyirciye oynamak bu olsa gerek. Konuya yanlış yerden bakmışsın dostum.

Şerif Kpc 5 yıl

Amacınız o olmayabilir, tanımadığınız insana elbette yazmazsınız, o tarz bir insanın burada takılacağını düşünmüyorum. Ama yine de, tanısam bile birine "güzelim" demek bana tacizmiş gibi geliyor. Tabi alan-veren mutluysa, beni ilgilendirmez ben kişisel görüşümü söylüyorum, yanlış anlaşılmasın.

Bora Kucukkisa 5 yıl