Reddedilme korkusu yüzünden kimseye açılamıyorum

Otuzlarında ortalama görünüşlü biriyim. Kadınlar tarafından reddedilme kaygısı yüzünden artık ağzımın içine düşen bir kadına dahi ilgi göstermek içimden gelmiyor. Beraber olduğum her kadın için ortalama 6-8 kez de reddedildim. Yani yeni bir ilişkim olsun diye ortalama 6-8 kez reddedilmeyi göze almam gerekiyor. (Rastgele karşılaştığım kadınlar değil bunlar, çeşitli ortamlarda zaman geçirmiş olduğum ve bana ilgi göstermiş kadınlar) Reddedilince ikinci kez sormuyordum ama bir kadın arkadaşım "naz" faktörünü yok saymamam gerektiğini hatırlattı. Reddeden bazı kadınlar da ben yeniden arayıp sormayınca onlar aradılar ve beraberlik yaşadık. Reddedilince vazgeçmeyip tekrar girişimde bulununca bu sadece reddedilme sayımı yükseltmeye yaradı. Benzer deneyimleri yaşayanlar var mı? Tabi bir genelleme yapmak değil amacım ama yukarıda kısaca değinmiş olduğum deneyimlerden yola çıkarak bir erkek sizce ne yapmalı?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Endüstri meslek lisesi kokmuş postun altı. Bak çok açık şekilde yazıyorum. BİR KADIN İSTEMİYORUM DİYORSA İSTEMİYORDUR. Naz faktörü falan kendinizi kandırmayın.
6-8 kere nasıl reddeliyorsun sen? İnsan bir kere iki kere bilemedin üç kere sorar. 6 ya kadar nasıl çıktın bilmiyorum. Naz yapıyor diye diye saplantı haline getiriyorsunuz.

B

Ulaşamayınca daha çok istersinya sanırım öyle bişey olmuş

Fatos Avdicevic 6 yıl

Fatos Avdicevic "Taciz" sadece fiziksel ve ya sözlü olarak yapılan bir eylem değildir. Tabi postu açanı tanımadan böyle bir etiket yapıştırmak doğru değil. Ama istemiyorum diyen birisine ısrar etmek tacizdir.

Berkay Salihler 6 yıl

Farklı farklı kadınların reddetmesinden bahsediyor, aynı kadından degil

Seda İnceerler 6 yıl

1 kisi kabul edene kadar, 6-8 kisi tarafından reddedildim yani kabul gorme oranım 6-8de 1 demis acıkca. Daha okudugunuzu bile anlamadan, tanımadıgınız bir insana tacizci yaftası vurmak tacizin dik alasıdır bence. Tavsiyem, bol bol kitap okumanız. Okuyun ki, okudugunuzu anlayabilme kabiliyetini kazanın.

Seda İnceerler 6 yıl

seda teşekkürler tavsiyeniz için. "Yeni bir ilişkim olsun diye 6-8 kere reddedilmeyi göze almam gerekiyor" bu cümleden hepsinin farklı kadın olduğu çıkarımını yapabilmeniz baya başarılı. Pollyannayı okumuş kadar oldum sayenizde. Benden de size bir tavsiye. 3 kuruşluk paragraf bilginizle yazar triplerine girip bir insana böyle bir yorum yapmayın. Gülünç duruma düşüyorsunuz

Berkay Salihler 6 yıl