Röfleli sürekli karışan saçlara ne önerirsiniz?

Röfleli sürekli karışan saçlara ne önerirsiniz?
Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
35
35 CEVAP

Saç yumuşatıcısı/kremi var. Saçımı boyadıktan sonra 2 dakika bu saç yumuşatıcısını saçımda kaldıktan sonra duruluyorum, o zaman saçım karışmıyor ve rahat saçımı tarayabiliyorum.

H

Nerden temin edebilirim. Marka vs. Var mi ?

Zehra Çaldıran 6 yıl

Markalı olması gerekmiyor. Saç boyaların içinde de bulunuyor. Eģer Istanbul'da iseniz size verebilirim. Ben pazar günü Istanbul'da olacağım...

Huriye Güntekin 6 yıl

Maalesef kocaelideyim

Zehra Çaldıran 6 yıl

Normal bildigimiz sac kreminden bahsediyorsunuz galiba kullaniyorum krem surekli ama fayda etmiyor

Zehra Çaldıran 6 yıl

Bence saçınızı yıkadıktan sonra bu saç boyaların kutusunun içinde ayrıca saç kremi/yumuşatıcı var. Onu avucunuza sıktıktan sonra saçınıza sürün. 2 -3 dakika saçınızda kalsın. Ondan sonra saçınızı durulayın. Bir de ben kuaföre Istanbul'da gittiğimde saçımı boyatmıştım. Kuaför bana bir fransız markası olan bir saç yağını tavsiye etmişti ben de satın almıştım. Yanılmıyorsam Loreal markasından dı. Çok güzel kokusu var. Ondan 2 - 3 damla avucuma damlatıyordum ve saçımı hem yumşatıyordu ve hemde çom güzel bir kokusu var. Hala bu bahsetmiş olduğumdan var, fakat Almanya'nįn Köln şehrinde kaldı. 17.10.2017 tarihinden sonra Almanya'da olacaģım. O şişenin üzerine bakarak aynisini size yazabilirim.

Huriye Güntekin 6 yıl