Romatizma iltihabına ne iyi gelir?

Vücudunda % 70 iltihap var romatizma düşmüyor ne tavsiye edersiniz
S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
112
112 CEVAP

ARKADAŞLAR BEN İKİ SEFER UYGULADIM, TANSİYON DERDİM KALMADI KALP DAMARLARI AÇILDI KOLESTROL YARIYA İNDİ. TANSİYONU DÜŞÜK OLAN KULLANMASIN. % 100 Kanıtlanmış Bilinen Sarımsak Limon Kürünün Faydaları (Maddeler Halinde)

1- Tüm romatizmal iltihabi engeller, her çeşit romatizmal ağrıları geçirir, kireçlenmeyi engeller, eklem yüzeylerinin yenilenmesini sağlar ve her çeşit ağrıyı keser.

2- Kolesterol ve lipidi düşürür, zararlı yağların yakılmasını sağlar, zayıflatır, vücuttaki şeker oranını dengeler, pankreasin yenilemesini sağlar.

3- Vücudun bağışıklık sisteminin sağlığı açısından çok etkilidir ve her türlü alerjiyi, bilhassa da damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden önler. Ayrıca kansere karşı korur.

4- Helycobeacter pylori isimli ülser mikrobunu yok ederek mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin tedavisini sağlar.

5- Bütün damar iltihaplarını tedavi eder, tıkanan damarları açar, damar sertliklerini ve hipertansiyonu engeller.

6- beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerini yeniler, sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri – refleks hızını artırır, felç ve inme riskini azaltır.

7- Böbrek ve safra taşlarını eritir, idrar söktürür, vücuttaki şişkinliği giderir ve dokularda ödem oluşmasını önler.

C

Nasıl yapıyorsunuz ?

Emel Denli 6 yıl

Peki nedir yazarmisiniz

Birsel Ydm 6 yıl

4 kilo limon-40 diş sarımsak. Sarımsak çin malı olmasın. 2 lt. Lik cam kavanoz. Limonları sıkıp kavanoza döküyoruz. Sarımsakları el ile soyup tahta havanda dövüp kavanoza döküyoruz. Kavanozu siyah poşete koyup karanlık kuru bir ortamda 25 gün mayalanması için bekletiyoruz. Bu 25 günlük sürede kavanozu her gün 1 -2 dakika çalkalıyoruz. 25 günün sonunda sabah kahvaltıdan 30 dak. Önce küçük cam çay bardağının yarısı kadar içiyoruz. Arkasından 1 - 2 bardak su içiyoruz. Ben karışımı içerken bir elimle burnumu tıkadım, suyu içinceye kadar burnumu açmadım. Kavanoza kesinlikle başka hiçbirşey katmıyoruz. Mideniz kaldırmıyorsa kahvaltıdan 2 saat sonra içiniz. Tansiyonu düşük olan kullanmasın.

Cahit Hadimoğlu 6 yıl

Teşekkürler hazır satılanlar olurmu

Songül Cantorun 6 yıl

Olmaz. Tarifi uygulayın. İsterseniz ilk kullanmaya başlamadan önce kolestrol ve tansiyonunuzu ölçtürün. Karışımı bitirince tekrar ölçtürün farkı göreceksiniz.

Cahit Hadimoğlu 6 yıl

Cahit Hadimoğlu ben bu karışımı yaptım daha önce üstü küf gibi oldu çok pis koku vardı attim çöpe, buzdolabinda falan mı beklemeli acaba? Kapak falan nasıl olacak

Emel Denli 6 yıl

Emel Denli sıcak yerde bekletmeyin karanlık serin yerde beton üzerinde bekletin. Buzdolabının sebzelik kısmında olabilir

Cahit Hadimoğlu 6 yıl

Emel Denli kapak normal kavanozun kendi kapağı

Cahit Hadimoğlu 6 yıl